• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. JANUAR: Ovnovi su preuzeli previše obaveza na sebe, Vodolije ne završavaju planirano

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija Foto: Unsplash/Cathryn Lavery

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Preuzeli ste previše obaveza i pitanje je da li ćete uspeti da postignete i deo od onoga što ste isplanirali. Uzmite povremeno vremena za odmor i organizaciju daljih obaveza. U emotivnim relacijama se danas mogu javiti posesivnost i ljubomora.

BIK

Vi ste u promenjivom raspoloženju, reagujete burno, kao da vam se dosta toga skupilo i više ne možete da podnesete da ćutite. Napet odnos sa emotivnim partnerom, neke reči mogu napraviti pravu pometnju u vašoj komunikaciji.

BLIZANCI

Onaj osećaj da ne uspevate da stignete nešto oko čega se „lomite“ pratiće vas u prvom delu dana. Možete biti opterećeni, ali za to nema potrebe – sve stižete na vreme. Danas možete potrošiti veću sumu novca, zbog čega ćete se kasnije kajati.

horoskop, zodijak, astrologija, čaj, ispijanje čaja Foto: Unsplash/Marek Rucinski

RAK

U prepodnevnim satima nećete znati na koju ćete stranu. Neke promene se dešavaju u dogovorima i saradnjama i imate osećaj da vas partneri pritiskaju i opterećuju zahtevima. Slična situacija će biti i u odnosu sa voljenom osobom. Oboma vam je potrebno opuštanje.

LAV

Lavovi su danas vredni za sve pare. No, pitanje je koliko će ta vaša vrednoća uroditi plodom, s obzirom na to da vam neko svojim intervencijama kvari posao. Ovo mogu biti kolege koje su vas „uzele na zub“ ili neko ko se postavlja kao konkurent. U emotivnim odnosima ljubomora.

DEVICA

Osećate veliki pritisak da završite obaveze na vreme i baš ćete se polomiti trudeći se da sve bude savršeno i bez mane. Malo preterujete u stavovima protiv kolega, ali vi ste jednostavno takvi. Osećate intenzivnu strast prema jednoj osobi, ali se ustručavate da inicirate susret.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze Aleksandre Bjeljac za januar 2024. godine: Iskoristite drugu polovinu meseca

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop