• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. JANUAR: Bikovi dobijaju odlične vesti, Škorpije nemaju dovoljno vremena za promene

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, devojka, šetnja po ulici Foto: Unsplash/Rodolfo Sanches Carvalho

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Iako nemate pravog razloga za nezadovoljstvo, danas ste nešto smoreni. Moguće je da su sva uzbuđenja iz prethodnih dana ostavila traga, pa će vam biti potrebno više odmora i opuštanja. Komunikacija sa emotivnim partnerom danas klacka, ali se ovo može regulisati popodne...

BIK

Vesti koje stižu do vas su više nego dobre, iako će realizacija onoga što ste čuli biti tek u nekom narednom periodu. Ipak, imate razloga za zadovoljstvo. Ukoliko postoji napetost između vas i voljene osobe, možete je dosta lako regulisati u večernjim satima.

BLIZANCI

Malo ste umorni i iscrpljeni i trebaće vam sigurno nekoliko sati da se opustite i počnete da obraćate pažnju na obaveze koje imate. Samo polako i ne žurite nigde, ništa vam neće pobeći. Razmišljate o jednoj osobi i pojma nemate kako da se na alje postavite prema njoj...

Horoskop zima Foto: Shutterstock/ju_see

RAK

Sklonite misli u stranu i posvetite se svojim obavezama, jer ako dozvolite sebi da počnete da razmišljate o prošlim greškama i propustima, samo ćete se sneveseliti i blokirati. Danas se ne vraćajte u prošlost ni u emotivnom segmentu – okrenite se novim ljudima u svom životu!

LAV

Jedan problem koji vas je mučio rešavate. Ostalo vam je još da razgovarate sa poslovnim saradnikom i nadate se da će i to proći kako treba. Hoće, ne brinite. U svojim emotivnim relacijama danas ćete osetiti poboljšanje, ali vi morate biti inicijator pozitivnih promena.

DEVICA

Nešto lošiji odnosi sa šefovima i autoritetima. Umesto da se bunite i svađate, povremeno se ugrizite za jezik. Morate poštovati osobe koje su iznad vas. Ako se uskladite i prilagodite, možete doživeti i neka dosta prijatna iznenađenja do kraja ovog dana.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrološke prognoze Aleksandre Bjeljac za januar 2024. godine: Iskoristite drugu polovinu meseca

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop