• 2

Vreme čitanja: oko 8 min.

Astrološke prognoze za februar 2024: Bikove očekuju ozbiljnija poznanstva, Vodolijama se vraća raspoloženje

M. M.

Vreme čitanja: oko 8 min.

Iskoristite povoljne aspekte tokom prve polovine meseca

  • 2

Februar mesec, astrološki gledano, donosi promene na mnogim poljima i jednu apsolutno drugačiju energiju.

Sunce će 19. februara preći u znak Riba, a Venera 16. februara u znak Vodolije. Nju će, međutim, da pretekne Merkur, koji u Vodoliju ulazi 6. februara. A očekuju nas i promene snage sa Marsom 13. februara.

Kako će svi ovi aspekti uticati na svaki znak ponaosob? Astrolog Aleksandra Bjeljac kaže da će naš intelekt biti jači, mislićemo brže i bićemo društveniji i humaniji. Sve ove promene će biti dobre.

Ovan

Iskoristite prvu polovinu februara kada je posao u pitanju, veoma vam je naklonjena za mnoge stvari. Moguće su manje nesuglasice sa nadređenima, ali ćete vi to prevazići. Sam prelazak Merkura 6. februara donosi vam bolje raspoloženje, a kod nekih novine kada je sam posao u pitanju.

Na emotivnom polju lep period u drugoj polovini febaruara. Bićete otvoreniji za druženja, a možda se iz nekog prijateljstva rodi i emocija. U svakom slučaju, neko će vas pokrenuti. Zauzetima će moguće od 19. februara da nedostaje neka voljena osoba, ali svakako lep mesec i na emotivnom polju.

Zdravstveno su mogući manji problemi sa nervozom i nesuglasicama sami sa sobom. Više sna i odmora i sve će biti kako treba.

Bik

Odlična prva polovina meseca za one koji čekaju neki glas, dogovore i pregovore koji su im bitni u narednim danima. Od 6. februara očekujte pozitivne vesti i stvari kada je posao u pitanju. Vi ste podržani sa lepim aspektima vezanim za Veneru, pa eto dobrih i pozitivnih i neočekivanih stvari kada ste vi u pitanju.

I na emotivnom polju vas očekuje lepa prva polovina februara. Iskoristite je za ulazak u ozbiljnu vezu ili neka ozbiljnija poznanstva. Moguća su i vraćanja bivših ljubavi ili razmišljanja o nekome iz prošlosti. Zauzeti bi mogli u drugoj polovini meseca da budu nervozniji. Izbegavajte sukobe sa voljenom osobom. Neki mogu da budu skloniji avanturama.

Obratite pažnju na digestivni trakt. I manje nerviranja.

Blizanci

Druga polovina februara vam donosi bolje okolnosti i dosta benefita. Kada je posao u pitanju, prva polovina meseca je bez većih promena. Možda ste imali nekih otežanja, blokada i kočnica, ali kada Merkur izađe iz Jarca, otvoriće vam se nove mogućnosti. Neki će poželeti da promene nešto vezano za posao, a svi koji sarađuju sa inostranstvom imaće dosta dobrih momenata.

Prva polovina februra vam nije naklonjena za nove veze. Ali za avanture i zaljubljivanje - da. Ne odlažite sve što sada imate. Obavite bitne razgovore, razmislite dobro gde ste u vezi i da li je osoba sa kojom ste baš za vas. Ostanite smireni. Za zauzete je dobra druga polovina februara, moguć je put i uživanje sa voljenom osobom.

Moguće su tegobe i povećana nervozu tokom prve polovine februara, ali ćete se kasnije osećati mnogo bolje.

ddvojka, laptop, mesec, horoskop Foto: Pixabay

Rak

Iako tranziti kroz znak Jarca mogu ponekad da vas blokiraju i koče, februar je svakako lep period za saradnju i komunikaciju. Možda dođe do nekih nesuglasica u radnom okruženju, pa se potrudite da ostanete smireni, vredni i radni - i sve će biti kako treba. Ovi problemi se više odnose na drugu polovinu meseca. Opustite se, imajte svoje mišljenje, ali i dobro razmislite i izbegavajte sukobe. Finansije će biti dobre.

Emotivno, u drugoj polovini februara može doći do ulaska u avanturu, ali i povećanje posesivnosti. Ako ulazite u vezu iskoristite prvu polovinu meseca jer ćete u drugoj biti avanturističkog duha. Zauzete očekuju manje nesuglasice i sukobi. Možda ste malo i umorni od svega, ali imate podršku voljene osobe i sve će biti dobro.

Obratite pažnju na ishranu i stomak, i više sna.

Lav

Ako je i bilo nekih problema, u februaru ćete se rasteretiti na svakom polju. Predstoji vam olakšanja. Radićete, bićete uporni i rezultati neće izostati. Od 13. februra ćete blistati i ništa vam neće teško pasti, dok će rezultati biti vidljivi.

Na emotivnom polju vas očekuje mnogo lepih dešavanja u drugoj polovini meseca. Iskoristite taj period i radujte se. Planiranje zajedničkog života. Partner može biti malo nervozan.

Moguća je pojava hroničnih zdravstvenih tegoba, pa obratite pažnju na to.

Devica

Vama je fenomenalan period. Iskoristite ga. Podržani ste od planeta. Ako je potrebno da obavite neki bitan poslovni razgovor ili razmišljate o nekoj saradnji, idealan je period za tako nešto. Opustite se, sve nekako ide vama u korist. Moguća je i promena posla tokom ovog perioda, pa ako razmišljate na tu temu, ovo je idealan mesec za to.

Planete su vam naklonjene i u ljubavi, ali dok su u znaku Jarca. Od 13. februara možete biti skloniji avanturama, izlascima i neobičnim vezama, pa razmislite dobro. Zauzeti su bez većih problema, ali obratite više pažnju na komunikaciju i više strpljenja kada je partner u pitanju.

Zdravstveno se dobro osećate, mada su moguća virusna oboljenja. Više sna, odmora i ne dajte da vas uznemirenost i nervoza opterete.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sa ovim horoskopskim znakovima smeh je zagarantovan

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Horoskop

Komentari

  • Aquarius

    29. januar 2024. | 22:36

    Malo je smešno kada nekome ko radi 24x7 a iznad sebe ima komšiju koji nije odrastao u gradu i slabu izolaciju kažete - Spavajte više.

    Podelite komentar

  • Sasa

    31. januar 2024. | 16:36

    Pozdrav za Alexsandru Astrologa 👋

    Podelite komentar