• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Koliko ste mladi duhom prema Zodijaku: Da li ste u duši mlada ili stara osoba?

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Opisano je za svaki horoskopski znak

  • 0
igra, društvena igra, porodica, deca, roditelji Foto: Shutterstock/Olesia Bilkei

Sigurno je da ste u životu sreli ljude koji iako su u nešto starijim godinama, odišu optimizmom, nasmejanošću i duhom mladom čoveka. A s druge strane ima i mladih osoba koje su snuždene, tužne i kao da su zbog toga stanja starije nego što zapravo i jesu.

Smatra se da je čovek mlad onoliko koliko se oseća mladim i da godine nemaju veze s tim. Koliko je vaša duša mlada po Zodijaku?

Napravljena je lista svih horoskopskih znakova od "najmlađe duše" ka onim starijim.

1. Bik

Vaša duša je slična osobi srednjih godina, stara duša. Vi ste na putu otkrivanja i učenja u hodu dok eksperimentišete i učite nove načine postojanja. Previše ste fokusirani na sebe kao tinejdžer i imate jedinstvenu prednost u tome jer ste entuzijastični i puni pozitivne energije i možete da jurite svoje najluđe snove.

2. Lav

Vaša duša je slična starom mudracu Lavu. Otvoreni ste, živahni i rođeni vođa. Vaša duša je živela hiljadu života ranije i znate šta želite. Nezavisni ste i žestoki. Vi ste sami svoj guru i inspirišete druge svojom harizmom i mudrošću koju ste stekli tokom života, piše "The minds journal".

3. Ovan

Vaša duša je mladog duha. Avanturistički ste nastrojeni i radoznali i imate detinje srce. Vaša radoznalost i želja da doživite više, pomoći će vam da naučite i brzo napredujete u životu. Vi ste u jednoj od najboljih faza svog putovanja duše, zato je prihvatite i iskoristite je na najbolji način.

4. Devica

Vaša duša je mudra kao drevni vidovnjaci i razigrana kao dete. Starost vaše duše je misterija. Praktični ste i vredni i znate kako da uradite svašta u životu. Takođe, znate kako da raspustite kosu i uživate u jednostavnim životnim zadovoljstvima.

5. Vodolija

Bezbrižni ste i divlji kao dete, ali vaša duša je mudra dovoljno da ostavi svoje nasleđe za sobom. Vaša duša je živela mnogo života i naučili ste da budete bezbrižni i opušteni. Vi ste vizionar koji izaziva status kvo i pravi otkrića u bilo kojoj oblasti u kojoj se nalazite. Želite da sve što ste naučili tokom života podelite sa svetom i tako ostavite svoje nasleđe iza sebe.

6. Blizanci

Vaša duša je slična nekome ko je nedavno otišao u penziju. Proživeli ste dovoljno života i oličavate otpornost i mudrost. A sada želite da naučite nove stvari, da se bavite novim hobijima i upoznate mnogo novih ljudi. Vi ste multitasker koji može da žonglira i uravnoteži sve oblasti života.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sa ovim horoskopskim znakovima smeh je zagarantovan

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop