• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Oni imaju "šesto čulo", mogu da procene osobu i situaciju samo na osnovu energije

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Oni umeju da "čitaju" energiju

  • 0
Intuicija Foto: Pixabay

Da li ste ikada iskusili osećaj sumnje u vezi sa određenim događajem ili osobom, razaznajući njihovu pozitivnu ili negativnu auru? U današnjoj generaciji, ovaj osećaj se često naziva „vajbom“. Ovaj fenomen je poznat kao intuicija - sposobnost da se stvari osećaju ili znaju bez svesnog rasuđivanja.

Prema vedskoj astrologiji, svaki horoskopski znak poseduje jedinstvene snage i slabosti, a neki znakovi su više prilagođeni svojoj intuiciji od drugih, što ih čini veštim u osećanju i razumevanju "nevidljivog".

1. Rak 

Rak, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Pojedinci rođeni u znaku Raka su prirodni "hranitelji", duboko povezani sa svojim emocijama i osećanjima - zbog upravljanja Mesecom. Njihova snažna i instinktivna priroda im omogućava da brinu o sebi i svojim najmilijima. Rakovi mogu uočiti raspoloženja, osećanja i potrebe drugih bez eksplicitne komunikacije, pružajući toplinu, sigurnost i udobnost.

Njihove intuitivne sposobnosti često se manifestuju u stvaranju prijatnog i harmoničnog kućnog okruženja, negovanju jakih i trajnih veza sa porodicom i prijateljima.

2. Škorpija 

Škorpija, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Veoma emotivne osobe, Škorpije cene uspostavljanje dubokih odnosa zasnovanih na poverenju i traže emocionalnu intimnost. Pod vladavinom Plutona, poseduju intenzivnu i transformacionu intuiciju. Poznate po svojoj oštroumnoj intuiciji, Škorpije mogu osetiti skrivene ciljeve, osećanja i namere, čineći ih manje podložnim obmanama.

Svoju intuiciju koriste kao zaštitni mehanizam za sebe i svoje najmilije.

3. Ribe

Ribe, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Ribe su sanjari i vizionari Zodijaka, sa dubokom sposobnošću da se povežu sa prirodom. Visokoduhovni i intuitivni, oni koriste svoju intuiciju da bi se uskladili sa svrhom života i manifestovali svoje snove i želje.

Njihova bogata i živa mašta pomaže u povezivanju sa suptilnim energijama i vibracijama univerzuma.

4. Strelac

Strelac, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Pod vladavinom Jupitera, planete ekspanzije, Strelčevi imaju duboku želju za slobodom i istraživanjem. Uvek su radoznali i optimistični u pogledu otkrivanja novih i uzbudljivih stvari. Strelčevi koriste svoju moć intuicije da osete prilike, mogućnosti i potencijale u bilo kojoj situaciji.

Koristeći svoju intuiciju, istražuju nove kulture, filozofije i iskustva, neprestano proširujući svoje vidike, prenosi "TimesofIndia".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za februar 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop