• 3

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo su 3 najinteligentnija znaka Zodijaka: Ne možete ih nadmudriti, korak su ispred vas

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

U Zodijaku se baš oni izdvajaju od ostalih

  • 3
horoskop, astrologija, zodijak, telefon, pametni telefon Foto: Shutterstock/Nikolay132

Inteligencija je vrlina kojom nisu svi blagosloveni, i to možemo videti svaki dan uvideti. Kada je inteligencija u pitanju, skloni smo da je izjednačimo sa stepenom obrazovanja i godinama, ali da li je to zaista pravi način?

Kada govorimo o inteligenciji i Zodijaku, svaki horoskopski znak da je jedinstven sam po sebi, a u inteligenciji su posebno ističu tri znaka.

1. Škorpija

Ako ste neko ko se interesuje za Zodijak, znali biste da je Škorpija jedan od znakova o kojima se najmanje govori i razgovara, ali to ne znači da sa njima nešto nije u redu. I lako su jedni od najinteligentnijih horoskopskih znakova.

Škorpija je jedan od najradoznalijih znakova i ponekad se toliko izgubimo u tome da previdimo kvalitete koje ovaj znak poseduje, piše "The minds journal". Ponekad su impulsivni i donose odluke bez mnogo razmišljanja, ali kada shvate da su pogrešili, prave korak unazad i pokušavaju da poprave stvari. Popularne su među prijateljima i lako sklapaju prijateljstva baš zbog harizme. Prijatelji ih poštuju i često se ugledaju na njih.

Škorpije su uvek svesne ko su, svesne su i sopstvene snage i slabosti.

2. Devica

Ako razmislite o tome koji horoskopski znak je najinteligentniji, velike su šanse da će vam Devica prva pasti na pamet. One će osvetliti vaš svet kao niko drugi. Tipična su genijalna deca koja su na vrhu svake klase u kojoj su. Sve Device imaju tu neutoljivu žeđ za znanjem i vole da uče.

E sad, to ne znači da će uvek biti spremni da uče o svemu i svačemu. One će učiti samo one stvari koje im privlače maštu i pobuđuju njihove umove. Kada se usredsrede na nešto i počnu da uče, ne treba im mnogo vremena da savladaju tu temu.

Inteligencija koju Device poseduju nije ograničena na akademske nauke i predmete. Devica koja je slikar je briljantna, ona koja voli filmove će biti autoritet u tome, a ako voli da pleše, biće bolji plesač od bilo koga drugog.

3. Vodolija

Vodolija ne može da propadne pod vođstvom Saturna ni po koju cenu. Oni su najkreativniji ljudi koje ćete ikada sresti i niko ih ne može pobediti u originalnosti i kreativnosti. Oni nikada neće biti samo lice u gomili i uvek će ići protiv svih i stvarati svoje mesto u svetu.

Oni nisu samo kreativni, već su i veoma fokusirani i odlučni. Kada se na nešto usredsrede, praktično su nezaustavljivi. Uključe logiku kada se suočavaju sa problemom i pronaći će način da ga zaobiđu i dođu do cilja. Najpogodniji su za administrativne profesije zbog toga koliko su otporni.

Da li se slažete sa ovom listom?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za februar 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Horoskop

Komentari

  • Zokara

    5. februar 2024. | 05:48

    Ovde nedostaju blizanci, izuzetno inteligentni i spretni

    Podelite komentar

  • Bane

    4. februar 2024. | 23:19

    Malo lupendaranja nije na odmet...

    Podelite komentar

  • Dejan

    4. februar 2024. | 23:57

    Ja sam radoznali Blizanac i mislim da se inteligencija ogleda kroz duhovitost i kroz zapitanost. Umetnost je postaviti pravo pitanje. Koja je jedinica za glupost?

    Podelite komentar