• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. FEBRUAR: Jarac ima simpatiju, Bik treba da se prilagodi kolegama

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, zalazak sunca, planina Foto: Unsplash/Olga Subach

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Pažnja vam je rasuta, moguće je da ste u nekom čudnom raspoloženju i u ovakvom danu lako je zaboraviti na neke veoma važne osobe. Zapišite ono što morate odraditi. U emotivnom segmentu stoji velika potreba za voljenom osobom.

BIK

Danas je pravi trenutak da pokrenete jedan dogovor, jer možete mnogo lakše "dopreti" do saradnika. Prilagodite se zahtevima druge strane, ovo neće ići na vašu štetu. Budite više opušteni u kontaktu sa voljenom osobom, malo je pritiskate zahtevnim ponašanjem.

BLIZANCI

Danas verovatno ni vi sami ne možete da "pohvatate" promene svojih raspoloženja. Povremeno ćete se ponašati tako da će se saradnici pitati da li mogu da se oslone na vaša obećanja. U velikoj meri ste usmereni na emotivni segment, intenzivno razmišljate o jednoj osobi.

horoskop, zodijak, astrologija, čaj, ispijanje čaja Foto: Unsplash/Marek Rucinski

RAK

Odličan je trenutak da u većoj meri pokrenete planove, jer danas može doći do realizacije. Stoji vam velika podrška od strane kolega i na njih se možete osloniti. Sledi vam kontakt sa nekim ko će učiniti da vam srce zadrhti. Velika želja za avanturom, intenzitet i strast.

LAV

Okupiraće vas veliki broj obaveza koje ste nekako gurnuli na stranu u prethodnom periodu. Možete izaći iz ovoga, ali ćete morati da budete posvećeni, a moguće je i da ćete morati da potražite pomoć od kolega. Imate premalo vremena da biste se posvetili voljenoj osobi.

DEVICA

Možete propustiti zaista dobre prilike ako budete oklevali prilikom odluka. S druge strane, bojite se promašaja i to vas sprečava da se "pustite". Pokušajte da pronađete unutrašnji balans. Dobra komunikacija i razumevanje sa nekim.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za februar 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop