• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ovo su najlepši horoskopski znaci: Evo koje su najatraktivnije karakteristike svakog od njih

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Da li je lepota zaista u očima posmatrača?

  • 1
foto Pixabay foto Pixabay

Svi ljudi imaju nešto lepo u sebi, sudeći prema zodijaku, skloniji smo da blistamo u određenim segmentima, u odnosu na druge, baš zahvaljujući našim vladajućim planetama.

Lepota je večni potencijal u čoveku - bilo kojoj osobi - koji prevazilazi fizički izgled. To je ono što osoba vidi u svom partneru nakon što nestane ona prva zanesenjačka zaljubljenost. Trenutak kada čovek može da bude lep spolja, ali da u sebi nosi onu iskru ružnoće.

Ono što mislimo da je lepo je subjektivno, i dolazi sa predrasudama i očekivanjima. Ne mislimo svi da su iste stvari lepe, niti nalazimo lepotu u nekom standardu crta lica ili tela.

Ako mislimo da je svetla koža lepa, da li to znači da tamnija nije? Ako mislimo da su velike oči privlačne, da li ne volimo spuštene kapke? Ili ako se veruje da su puna usta najpoželjnija, da li su tanka - neprihvatljiv? Sigurni smo da nije tako.

Lepa devojka brineta, moda , bela kosulja crne pantalone , cipele Foto: Shutterstock

Stoga kako prenosi Your Tango, ovo je lista šta svaki horoskopski znak čini lepim i zašto.

1. Ribe - Najlepši horoskopski znak

Ribe su najlepše zbog svoje kreativnosti i saosećanja prema drugima. Uz to lepa stopala i prsti. Takođe imaju prelepe oči.

2. Devica - Najšarmantniji horoskopski znak

Devica zna koje ih reči čine najšarmantnijom osobom u sobi, zbog čega su prirodno privlačne. A Devica je i ona devojka u bikiniju sa najboljim stomakom na plaži. Ako se pupak može smatrati lepim, onda ga Devica ima.

3. Lav - Najprivlačniji horoskopski znak

Lav vlada srcem, a srce se nalazi u grudima. A to znači da se neke od najlepših grudi mogu naći na ženi Lavu. Njihovo samopouzdanje takođe podiže nivo njihove lepote.

4. Ovan - Najhrabriji znak zodijaka

Budući da Ovan vlada glavom, verovatno ćete videti punu, prijatnu lepotu ovde, u svim crtama. Ovan je jedan od najlepših horoskopskih znakova. Snažna obrva će nagovestiti inteligenciju i žestinu, koja ženu Ovna čini i lepom i snažnom.

5. Vaga - Najnežniji horoskopski znak

Vaga ima delikatnu lepotu sa svojim osećajem za fer i diplomatskom prirodom. Takođe imaju neverovatno lepa izvajana leđa.

6. Bik- Skrivena lepota zodijaka

Bik ima skrivenu lepotu. Njihove lične osobine nežnosti i senzualnosti su nešto što treba kopati da bi se otkrila njihova dubina i mudrost. Što se tiče fizičke lepote, poželećete da poljubite vrat kod žene Bika jer je ona ta sa prelepim grlom. Način na koji okreće glavu ili podiže bradu — to je dovoljno da izludi osobu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za februar 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Horoskop

Komentari

  • Toni

    12. februar 2024. | 07:37

    Bikovi i Vage, Afroditina deca, ostali se mogu poredati kako hoće.

    Podelite komentar