• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. FEBRUAR: Rakovi samo žele da idu kući, Strelčeve nerviraju otezanja poslovnih partnera

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, zima, šolja, napitak Foto: Pexels/Brigitte Tohm

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

U prvom delu dana ćete morati da kontrolišete tenziju u poslovnom okruženju. A da će je biti, biće. Možete se posvađati sa kolegom bez ikakvog posebnog razloga, i posle se kajati zbog nekih reči. Dobro je što je ovo prolazno i već popodne ćete biti “kao novi”.

BIK

Danas ništa na poslu ne funkcioniše po vašim planovima, pa pustite da stvari idu svojim tokom. Šta više – vaši pokušaji sređivanja mogu samo usporiti ili unazaditi stvari. Dobar je momenat da sa voljenom osobom provedete mirno veče kod kuće.

BLIZANCI

Ako ste kreativac ili vam je potrebno umetničko nadahnuće – danas ćete funkcionisati savršeno. No, ako je vaš posao drugačijeg tipa, vodite računa – greške su moguće, tenzija je moguća, u suštini moguće je da sve kvari vaše planove. I vaše će raspoloženje biti promenljivo.

Horoskop, devojka, jesen, lepota Foto: Pixabay

RAK

Vi ste se danas ućutali, zabili glavu u obaveze i nemate nameru da posvetite ni malo pažnje ljudima sa kojima radite i koji vas okružuju. Samo želite da završite ono što imate što pre, da se pokupite i odete kući. Doduše, neki imaju planove, i to vrlo lepe za susret ili izlazak sa prijateljima.

LAV

Vi imate osećaj da je potrebno malo vremena da biste ostvarili neke svoje planove, i verovatno ste u pravu. Stoji da ste razapeti između obaveza i nekih ličnih potreba, ali ćete pokušavati da balansirate i uskladite sve ovo. Vrlo promenljiv odnos sa voljenom osobom.

DEVICA

Jutarnja dešavanja će biti previše brza za vaš ukus, pošto će vam biti potrebno makar par sati da budete spremni da se posvetite svojim obavezama. Kako dan bude odmicao, osećaćete se sve bolje. Popodne i veče vam donose mogućnosti novih poznanstava.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za februar 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop