• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. FEBRUAR: Bik ima poslovnu priliku, Vodolije očekuju konkretniji dogovori

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop zima Foto: Shutterstock/ju_see

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Ono što niste uspeli da završite juče, danas je moguće regulisati, uz malu pomoć kolega. Takođe – velike mogućnosti da napravite jedan važan dogovor ili ostvarite komunikaciju sa potencijalnim saradnikom. Popodne dobro i za susret sa osobom koja vam se dopada.

BIK

Aktivirajte se da vam poslovna prilika ne bi izmakla iz ruku. Neko vam nudi šansu da kroz dodatno angažovanje ostvarite solidnu materijalnu korist. No, preko posla danas sledi i jedan interesantan kontakt. Vrlo zanimljiva osoba koja će vam se odmah podvući pod kožu.

BLIZANCI

Danas vam posao baš i nije na pameti, i gledaćete da uhvatite prvu krivinu i nestanete. Sve ono što možete da odložite – odložićete. Ako imate poslovni put – odgovaraće vam da odete i opustite mozak. Super je trenutak da kontaktirate sa nekim ko vam se jako dopada.

Horoskop, devojka, seta, tuga, jesen, moda Foto: Pixabay

RAK

Pokušavate da nađete rešenje za jednu poslovnu situaciju. Moguće je i da vas lična problematika okupira. Bolje ćete se osećati ako se razmrdate, pa iskoristite popodne za šetnju ili za izlazak sa prijateljima. Nemojte biti sami, budite u okruženju ljudi koje volite i koji vole vas.

LAV

U toku dana bićete opterećeni razgovorom i nekom nerešenom situacijom sa važnim saradnikom. Nemojte lično shvatati nešto što vam je rečeno. Nije povoljan dan da odete u kupovinu – potrošićete više nego što ste planirali. Danas pokušajte da budete umereni.

DEVICA

Danas imate potrebnu stabilnost u dogovorima i možete ostaviti veliki utisak na one sa kojima sarađujete. U kontaktima sa suprotnim polom niste ni malo „naivni“. Lagano vodite vodu na svoju vodenicu u jednoj komunikaciji i unapred se radujete ostvarenju želja.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za februar 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop