• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. FEBRUAR: Devicama su danas prijatelji prioritet, Vagama se ništa ne radi

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop, zodijak, astrologija, žena, zima, sneg Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Još uvek nije kasno da se neki dogovori i priče pokrenu. Angažujte se oko onoga što tokom nedelje niste uspeli da obavite. Danas vam stoji mogućnost dosta zanimljive komunikacije, susreta sa osobom koja dolazi u vaše poslovno okruženje.

BIK

Pomalo naporan dan, ne zato što će se bilo šta loše dešavati, već zato što se vi osećate teško i statično. Baš će vam biti naporno da radite bilo šta, pa ćete ako je to ikako moguće, najradije dan provesti kod kuće leškareći. Ako imate poslovnih obaveza, jedva ćete ih odraditi.

BLIZANCI

Vi ćete ovaj dan iskoristiti da završite obaveze za koje do sada niste imali vremena. Ili vas je nadređena osoba podsetila na njih. Šta god da je, trudićete se da to završite što pre da biste ostavili vreme za svoje planove. Ako je jedan od tih planova kraće putovanje, možete imati sitnijih problema.

horoskop, zodijak, astrologija, šolja, kafa, jesen Foto: Pixabay/AndaDeea

RAK

Mnogo toga morate završiti, a niste u raspoloženju da jurcate. Uradićete samo ono što je najneophodnije, pošto ste planirali da dan provedete u lepšim aktivnostima. Više će vam odgovarati da se vidite sa prijateljima ili da odete malo u razgledanje izloga.

LAV

Vi ste planirali da se danas susretnete sa nekim ljudima koji su vam poslovno važni i od toga ne odustajete, iako smatrate da sada baš i niste u nekom najpodsticajnijem raspoloženju. Imaćete malo vremena za neke druge aktivnosti, jer ćete biti željni odmaranja.

DEVICA

Ako nešto od poslovnih obaveza morate odraditi, posvetićete se tome, ali sa samo jednom mišlju u glavi – da završite što pre i ostatak dana posvetite ukućanima ili prijateljima. Mislim da su ipak prijatelji prioritet, jer se vidi da ćete uživati u njihovom društvu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za februar 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop