• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MART: Blizance očekuje napeta situacija na poslu, Škorpije - lagano, sve ćete završiti

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija Foto:Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Potrebno je da danas budete taktičniji sa osobama sa kojima dolazite u kontakt. Vi lično ste u jednom promenljivom raspoloženju i lako ćete reagovati na provokacije, ali i na propuste saradnika. Emotivno stoji prilična napetost. Ne znate kako da se postavite prema partneru.

BIK

Iako ste vi spremni na svaku vrstu kompromisa i dogovora kada je posao u pitanju, ipak ćete teško izaći na kraj sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Moguće su dve ponude i biće teško odlučiti se kojoj da date prioritet. Nešto teže usklađivanje sa voljenom osobom.

BLIZANCI

U poslovnom segmentu će danas biti nekih napetih situacija, ali ćete se vi truditi da sačuvate svoj mir i da ne upadnete u nervozu i ishitrenost. Ipak, neke osobe su suviše nedokazane, čak i za vašu tolerantnost. U komunikaciji sa voljenom osobom danas može biti problema.

devojka proleće horoskop zodijak astro astrologija Foto: Pixabay

RAK

Moraćete da promenite planove i ono što ste zacrtali. Umešaće se ljudi ili situacije koje će vas skrenuti sa trase koju ste planirali. Napet odnos sa kolegama, ali i šefovima. U emotivnom delu partner će insistirati na raščišćavanju nekih njemu bitnih situacija.

LAV

Vrlo ste nervozni jer mnogo očekujete od sastanaka ili dogovora, a nikako da saznate kakva je konačna odluka druge strane. Za vas bi bilo odlično da odgovor stigne tokom današnjeg dana... U ljubavnim relacijama danas će samo strast funkcionisati.

DEVICA

Jedan deo problema uspevate da rešite brzo, ali nemojte da se opuštate. Slobodno računajte da ćete tokom celog radnog dana morati da budete u velikoj meri posvećeni poslovnom segmentu. Pokušavate da se prilagodite emotivnom partneru koji je nervozniji nego inače.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za mart 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop