• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Fobija prema Zodijaku: Ko se boji neuspeha, ko obaveza, a ko poverenja u partnera

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Otkrijte šta piše za vaš horoskopski znak

  • 0
strah, strah od pada, poslovni čovek Foto: Shutterstock/eelnosiva

Na planeti ne postoji osoba koja se nečeg ne boji, bilo to nešto stvarno ili imaginarno. Najčešći strahovi i fobije su od visine, strah od insekata i paukova, strah od neuspeha.

A kada govorimo o Zodijaku, svaki horoskopski znak se boji nečega. U nastavku saznajte šta je to u pitanju.

Ovan: Kakorafiofobija ili strah od neuspeha

Vi ste najkonkurentniji znak u Zodijaku i morate da se ističete u svim aspektima života. Rođeni ste vođa koji nastoji da za sobom ostavi nasleđe. Ne znate ništa o porazu i u svaku "borbu" ulazite kako biste pobedili, piše "Hindustan times". U njemu ste samo da biste ga osvojili.

Bik: Neofobija ili iracionalni strah od nepoznatog

Više volite da ostanete u zoni udobnosti jer vas ideja o promeni čini neprijatnim. Živite da biste se osećali prijatno i dali prednost stabilnosti u odnosu na sve ostalo. Ovo vam otežava i da se oslobodite loših navika.

Blizanci: Gamofobija ili strah od obaveza

Teško vam je da se držite jedne stvari, verovatno vam je već dosadno čitajući ovo. Ponekad vas radoznalost nadvlada, zbog čega vam je teško da se posvetite. Nemirni ste, impulsivni i vaš um uvek juri sa idejama.

Rak: Agorafobija ili strah od prepunih mesta

Kada treba da posetite neko mesto na kom se očekuje veliki broj ljudi, vama već sama pomisao na to stvara pritisak. Postajete pod stresom misleći na neprijatne situacije i okolnosti. Sve je previše za vas.

Žena, karantin, izolacija, samoća, usamljenost, briga, tuga, zabrinutost Foto-ilustracija: Pixabay

Lav: Monofobija ili strah da ćete ostati sami

Znate da ste rođena zvezda i volite kada se ceo svet vrti oko vas i da ste pod svetlima reflektora. Biti ignorisan ili ostavljen sam čini vas uznemirujućim i neprijatnim. Stvoreni ste za gomilu i za ljude.

Devica: Atelofobija ili intenzivan strah od nesavršenosti

Ako ste gledali seriju "Prijatelji", vi ste u tom slučaju Monika Geler po horoskopskom znaku. Ništa se ne može porediti sa vašom preciznošću i pedantnošću. Sve je potrebno da vam bude uredno i "pod konac" i to za vas predstavlja savršenstvo i ne postoji drugi način da se stvari rade.

Vaga: Autofobija ili strah od same sebe

Vi kao da niste srećni sami sa sobom. Međutim, ukoliko ste sa voljenim osobama, oni vas s druge strane čini smirenim, srećnim i zadovoljnim. Želite da pored sebe imate saputnika jer samo tako možete postići harmoniju i ravnotežu.

Škorpija: Pistantrofobija ili strah od poverenja u partnera

Teško vam je da pustite ljude unutar svog sveta. Ako dozvolite nekome da vidi vaše prave boje, osećate se neprijatno. Čuvate svoje srce kao niko drugi. Istina je da ste prošli kroz veliku emocionalnu patnju i da ne možete nikome da verujete.

Strelac: FOMO ili strah od propuštanja

Volite da živite svaki dan kao da je poslednji. Želite da svaki trenutak bude važan. Vaša neugasiva radoznalost i priroda željna uzbuđenja vide se u stalnoj potrazi za najuzbudljivijim i novim iskustvima.

Jarac: Atihifobija ili strah od neuspeha

Za vas je pobeda jedina opcija. Niko vam nikada ne može stati na put uspeha zbog vaše tačnosti, upornog fokusa i napora. Imate žarku ambiciju i nikada ne razmišljate o odustajanju.

čišćenje odvoda u kupatilu Foto: Shutterstock

Vodolija: Mizofobija ili strah od mikroba

Možete se potruditi da izbegnete situacije koje vas izlažu klicama. Bojite se da ćete izgubiti sposobnost samostalnog rasuđivanja. Možda ćete se naći zaglavljeni u začaranom krugu ponavljajućih navika koje utiču na kvalitet vašeg života.

Ribe: Hipegijafobija ili strah od preuzimanja odgovornosti

Trčite brzo kao gepard kada je u pitanju preuzimanje odgovornosti. Često ste daleko i sanjarite o nečemu, stvarate fantazije i bežite od stvarnosti na svaki mogući način.

Dakle, od čega vi strahujete?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za mart 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop