• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Kako se svaki horoskopski znak nosi u najtežim trenucima u životu?

M. M.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Držanje visoko podignute glave može da bude veliki izazov onda kada je sve što želimo da se uvučemo u krevet i plačemo

  • 0
devojka depresija učenica tuga Foto: Shutterstock

Koliko god svako od nas da se trudi, naši životi nisu uvek ispunjeni radošću i pozitivnošću. Ponekad se dešavaju stvari za koje ne možemo da se pripremimo, posle kojih se osećamo razoreno i izgubljeno.

Držanje visoko podignute glave tada može da bude veliki izazov, jer sve što želimo jeste da se uvučemo u krevet i plačemo.

Ali možemo i da naučimo kako da prebrodimo teška vremena, i to zahvaljujući astrologiji. Naši horoskopski znaci, prema pisanju "Your Tango", nam pružaju dobar uvid u ponašanje i mogu da nam daju korisne informacije o tome kako da pristupamo našim najmračnijim danima.

Ovan

Kada stvari postanu teške, Ovan postaje još teži.

Osećate se frustriranim pred teškoćama i rešavate svoje probleme direktno. Imate sposobnost da shvatite šta vam je potrebno da biste prevazišli nevolje. Svoju energiju i organizacione sposobnosti usmeravate na postizanje pozitivnog ishoda.

Bik

Bik ceni doslednost i kontrolu.

U teškim vremenima, borite se sa razočaranjem kada stvari ne ispadnu onako kako ste se nadali. Pronaći ćete utehu u svojim prijateljima i voljenima tokom teških vremena, pa se oduprite želji da se povučete u sebe. Nabavite udobnu hranu i prepustite se procesu lečenja.

Blizanci

Dualistička priroda Blizanaca može dovesti do toga da se smrznu u vremenima krize dok se bore da izaberu koju od svojih ličnosti da slede. Ovo mesto neaktivnosti usporava zarastanje rana.

Koristite svoju kreativnost i intelekt da rešite probleme. I ne bežite od svoje društvene prirode. Povratak na poznati put omogućiće vam da poboljšate raspoloženje.

depresija tuga strah žena u ludilu uplašena Foto: Shutterstock

Rak

Osetljivi i intuitivni Rak će se povući u svoj siguran prostor kako bi se nosio sa izazovima.

Ne volite da delite previše lični život, posebno kada još pokušavate da sami shvatite stvari. Nemojte se stideti ako vam treba neko vreme da se sklonite. Možete ponovo preuzeti uzde onda kada se osetite spremni.

Lav

Lav se ponosito suprotstavlja teškoćama.

Poput Ovna, i vi se suočavate sa svojim problemima, ali često možete da zaglibite dok se pitate kako ste uopšte dospeli u tu situaciju. Umesto da brinete o prošlosti, usmerite svoj stav o mogućnostima i fokusirajte se na prevazilaženje ovih teških vremena.

Devica

Devica je perfekcionista i ponaša se praktično u svim scenarijima.

Ali to ne znači da morate sve sami da radite. Traženje podrške nije znak slabosti i svima nam je potrebna pomoć u teškim vremenima.

Umesto da kritikujete sebe i pokušavate da se sami izborite sa problemom, tražite utehu u onima kojima je stalo da vam pomognu da vam olakšaju teret.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za februar 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop