• 0

Vreme čitanja: oko 5 min.

Ko su najbolje mame Zodijaka? Da li ste prijatelj ili roditelj svojim naslednicima

B. P.

Vreme čitanja: oko 5 min.

Pročitajte šta kažu za vaš znak

  • 0
Home alone film Sam u kući Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Svaki horoskopski znak ima i vrline i mane, neko to prihvati i odgovara mu, neko pak izbegava. Neki znak Zodijaka se lakše snalazi u određenim situacijama i idu im od ruke.

Tako je i kada je reč o roditeljstvu, pa je prema stilu i sposobnostima, "Your tango" napravio listu najboljih majki Zodijaka.

Da napomenemo, nije cilj da se omalovaži nečiji stil i način vaspitanja dece već samo da se zabavite.

Ribe

Ribe su vrsta mama koje deci usađuju poštovanje umetnosti i podstiču ih da budu kreativna. Deca mame Ribe biće osetljiva, maštovita i naučiće da se prema drugim ljudima ophode ljubazno i saosećajno. Mame Ribe će preneti ljubav prema prirodi, osećaj ponosa što pomažu drugima i nezavisan duh.

Mama Ribe možda ne zna kako da nauči decu da ostvare snove, ali će ih podržavati sve vreme dok oni to ne urade.

Ovan

Mame Ovnovi svoju decu šalju na časove muzike, sporta, društvenih aktivnosti i kampova. U međuvremenu, mama Ovan i sama ima pun raspored. Ona želi da njena deca budu avanturistička i da ne beže od pokušaja novih stvari. Ohrabruje ih da se direktno suoče sa svim izazovima i da se bore za ono u šta veruju.

Ove mame mogu biti agresivne sa decom i ponekad moraju da slušaju i zaista čuju šta njihovo dete želi ili ne želi da radi.

Blizanci

Mame Blizanci mogu da razgovaraju o bilo čemu sa decom; često imaju "razgovor" veoma rano. One nemaju nikakve tajne pred decom i deca imaju odlične komunikacijske veštine i veoma su svesna šta se dešava u svetu oko njih.

Jedna od stvari koje mamu Blizanci čine tako jedinstvenom je njena sposobnost da razume decu, bez obzira na pol ili godine. One priređuju najbolje zabave i imaju najbolje igre.

mama i ćerka, razgovor mame i ćerke, roditelj, ćerka Foto: Shutterstock/fizkes

Jarac

Mame Jarci će se do smrti boriti za svoju decu jer su žestoko odani i uvek će se zalagati za njih. Ove mame se ne petljaju previše i svoje roditeljstvo shvataju veoma ozbiljno. Žele da usade dobru radnu etiku deci, da imaju disciplinu i fokus.

Možete biti sigurni da njihova deca dobijaju dodatak, zarađuju ga radeći kućne poslove i brinući se o braći i sestrama. Mame Jarčevi su najčešće zaposlene mame i ponekad ih treba podsetiti da odvoje malo vremena za sebe, a ne da svaki slobodan trenutak posvete porodici.

Bik

Mame Bikovi su neverovatno strpljive toliko da ponekad izgledaju kao svetinje. Ali nemojte se zavarati, mame Bikovi su veoma prizemljeni. One mogu biti tvrdoglave, što može dovesti do problema kada deca dođu u tinejdžerske godine. Ako ste ikada bili svedok sukoba između mame Bika i njenog tinejdžera, znate da to nije lepo.

Bik se stara da njena deca cene lepotu i prirodu. Pošto je možda sklona preteranom uživanju u hrani i trošenju, mora da pazi da ne prehrani svoju decu ili da ne znaju vrednost novca.

Vaga

Vage su sjajne mame jer su tako uravnotežene i mirne. One podstiču harmoniju u kući, a kada postoji nesloga između braće i sestara, ona je u stanju da sagleda svačiju perspektivu i pomogne učesnicima da pronađu neutralno tlo.

Mame Vage ne vole da budu disciplinovane i radije bi bile prijatelj nego roditelj, ali obično čekaju da budu prijatelji sa decom dok ne odrastu. Najvažnije stvari kojima mama Vaga uči decu je kako da dele, da imaju saosećanje prema drugima i kako da budu dobri prijatelji.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskopski znaci koji imaju najviše sreće u životu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop