• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

3 horoskopska znaka koja najviše varaju na devojačkim i momačkim večerima

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Urađeno je istraživanje, a postoje i brojke

  • 0
devojačko veče, devojački dan, mlada, deveruše Foto: Unsplash/Zoriana Stakhniv

Priznajmo da žene više iščekuju dan venčanja nego muškarci. Više su uzbuđene, pridaju značaja svakom detalju, pa čak i onim koji prethode samom činu venčanja kao što su devojačke i momačke večeri.

Prilikom organizovanja istih, odlučuje se da li će to biti neka mirnija varijanta ili recimo odlazak u klub, zakup prostora i slično, a neretko se na tim proslavama dogodi i nešto što ona druga strana ne bi smela da sazna, kao recimo prevara.

Koji su to znaci Zodijaka koji ne prezaju od prevare na devojačkim i momačkim večerima?

Rak

Jedna studija je otkrila da su Rakovi najplodniji prevaranti sa 79,3% ispitanika koji su priznali da su varali buduće partnere na momačkim/devojačkim večerima (36,5% muškaraca i 42,8% žena), piše "NY post".

Neki će možda biti iznenađeni s obzirom da se Rak smatra majčinski nastrojenim znakom, ali zapamtite da je ovaj vodeni znak kojim vlada Mesec notorno loš u granicama. Lako se pokolebaju osećanjima pa se može desiti da "pomešaju" budućeg partnera sa nekom drugom osobom.

Bik

Još jedan iznenađujući varalica je Bik koji je došao na drugo mesto sa 78,6% ispitanika koji su priznali da su varali tokom momačkog/devojačkog vikenda. Iako je znak koji se tradicionalno povezuje sa nepokolebljivom lojalnošću, da retko izlaze iz kuće ili imaju uopšte ideju o varanju, oni kad ipak uspeju da prevare, to ih čini nedvosmisleno srećnim i hedonistički nastrojenim.

Bik je ozloglašen po tome što ostaje u vezama koji su dugo prešli tačku svog vrhunca, tako da ukoliko imaju partnera i odu na momačko/devojačko veče, možda će prevariti partnera kod kuće.

Vaga

Vaga klizi na treće mesto sa 77,5% ljudi koji su priznali da su varali tokom momačkih i devojačkih večeri. Ovo rangiranje je manje šokantno jer znak Vage predstavlja i ravnotežu koja se bori sa tim da li da prevari partnera ili ne.

Trećina ispitanika Vage priznala je da njihov partner nikada nije saznao za njihovo nevaljalo ponašanje.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pet horoskopskih znakova koji su najgori vozači

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop