• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 01. MART: Ovnovi razmišljaju o budućnosti odnosa sa partnerom, Škorpija danas maštari

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, knjige, šolja Foto: Pexels.com/Ylanite Koppens

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Zbunjujuće situacije na poslu doneće vam nerviranje, ali i zabrinutost. Savet za vas je da nikako ne žurite, ni po pitanju dogovora ni po pitanju završavanja poslovnih obaveza. U emotivnom segmentu ste nešto povučeniji nego inače. Razmišljate o budućnosti odnosa u kome ste.

BIK

Dosta promenljivo raspoloženje, pa ćete u jednom trenutku biti jako aktivni, da biste se već u narednom povukli u sebe i potisnuli obaveze sa strane. Trebaće vam mnogo vremena da ostvarite ono što ste planirali. Romantika u odnosu sa voljenom osobom je naglašena.

BLIZANCI

Dan je dobar da se pokrenete po pitanju ličnih obaveza, ali je moguće da ćete zbog toga potisnuti poslovne situacije. Danas ne možete i na jednu i na drugu stranu. Niste ispunjeni u emotivnom segmentu i potražićete savet od strane člana porodice ili prijatelja.

horoskop, zodijak, astrologija, lišće Foto: Pexels/Pixabay

RAK

Previše očekujete od drugih, ali i od sebe. Koliko god se trudili, malo je verovatno da ćete uspeti da ostvarite svoje planove. Ovo nije vaš dan. Zato je emotivni segment jako naglašen i u odnosu sa voljenom osobom vam slede naročito senzualni i romantični trenuci.

LAV

Danas su vam na pameti finansijski prioriteti. Nikako ne uspevate da se uskladite po pitanju priliva i troškova i povremeno ćete biti jako zabrinuti šta i kako dalje. Posvetite se više osobi koju volite, ona sa pravom tvrdi da je zanemarujete i sve druge obaveze stavljate ispred nje.

DEVICA

Možda mislite da ste dovoljno sposobni da završite sa obavezama danas, ali ispostaviće se da ne uspevate da ih privedete kraju. U poslednjem trenutku izostaje podrška od strane kolega i verovatno ćete sve planove morati da odložite za sutrašnji dan. Emotivno odlično.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sa ovim horoskopskim znakovima smeh je zagarantovan

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop