• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Kako će februarski pun mesec u Devici uticati na vaš horoskopski znak

M. M.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrološka predviđanja za svih dvanaest znakova Zodijaka ​

  • 0
faze meseca, pun mesec, prazan mesec Foto:Shutterstock

Astrološki gledano, pun mesec u Devici, nasuprot Suncu u Ribama, očekuje se u subotu 24. februara.

Tokom punog meseca koji se suprotstavlja Merkuru, koji predstavlja komunikaciju, i Saturnu, koji predstavlja ograničenja ili, uz Ribe, kao poslednji znak Zodijaka, koji se povezuje sa drevnom mudrošću koja se prenosi generacijama, svaki horoskopski znak je u ovom periodu ohrabren da istraži nekonvencionalne ili tabu aspekte sebe i svog života.

Dakle, idealno je vreme da prihvatite nepoznato da i izazovete "na crtu" društvene norme. O tome kako će februarski pun mesec da utiče na svaki znak horoskopa, prenosi "Hindustan Times".

Ovan

Važno je da shvatiti da ne morate da budete savršeni sve vreme. Prihvatanje nesavršenost zapravo može da istakne vaše veštine i talente. Umesto da pokušavate da ugodite svima drugima, usredsredite se na sticanje mudrosti iz sopstvenih iskustava. Može biti iscrpljujuće da se stalno osećate kao da vas osuđuju ili da se vodite prema očekivanjima drugih.

Pokušajte da pomerite fokus sa brige o krajnjem rezultatu i umesto toga uživajte u putovanju.

Bik

Zapitajte se da li se zaista zabavljate kada stalno preterano analizirate svaki aspekt svog uživanja. Tokom ovog punog meseca razmislite o fokusiranju na investicije, kako finansijske tako i lične. Možda odložite kupovinu nečeg novog dok ne budete potpuno sigurni da je to zaista i vredno troškova. Međutim, ulaganje u sebe i svoje blagostanje je uvek dobra ideja.

Pravljenje pauza i ljubazno ophođenje prema sebi može da napuni vašu energiju i motivaciju.

Blizanci

Odvojte malo vremena da cenite mir i udobnost vašeg trenutnog kućnog okruženja. Iako se stvari mogu promeniti i evoluirati tokom vremena, pokušajte da ne brinete previše o tome šta budućnost nosi. Baš kao što proleće donosi novi život posle zime, fokusirajte se na prisustvo u trenutku.

Možda ćete osećati pritisak da sve shvatite, ali zapamtite da je za dobre stvari često potrebno vreme.

Pun mesec Foto: Marko Jovanović

Rak

Introspekcija može da bude dragoceno sredstvo za samootkrivanje, ali nemojte da se zaokupljate preteranom analizom svakog aspekta sebe i svoje prošlosti. U redu je da prihvatite svoje neobičnosti i jedinstvene kvalitete bez stalnog upoređivanja sa drugima.

Umesto da se osećate kao da je vaše unutrašnje dete u sukobu sa svetom, pokušajte da cenite koliko ste daleko stigli i osobu koja ste danas postali. Ponekad je jednostavnost ključ za pronalaženje mira u sebi.

Lav

Verujte svojim instinktima i uverenjima i ne zaboravite na potrebu da stalno opravdavate svoje izbore drugima. Odlično shvatate vrednost onoga što vam donosi osećaj sigurnosti i sreće, i zato nemojte da se preispitujete.

Zapamtite da sjaj i glamur nisu uvek neophodni da biste se osećali ispunjeno. Verujte svojim iskustvima i veštinama koje će vas voditi u pravom smeru.

Devica

Važno je da se brinete o sebi i fizički i emocionalno. Ako otkrijete da grizete usne od stresa ili oklevanja, razmislite da li je to znak da vam je potrebno više samoizražavanja ili samopouzdanja0. Iako vam je možda prijatno da budete posmatrač sa strane, zapamtite da su vaš glas i vaša priča vredan doprinos svakom razgovoru.

Verujte da je mesto gde se trenutno nalazite samo privremeni deo vašeg putovanja i nemojte potcenjivati sopstvenu vrednost i uvid u situaciju.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za februar 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop