• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Šta vam nosi 29. februar i prestupna godina: Od svih horoskopskih znakova, jedan je u ljubavi najsrećniji

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Sutrašnji datum se pojavljuje jednom u četiri godine

  • 0
foto Pixabay foto Pixabay

Ova godina je po mnogo čemu zanimljiva, a između ostalog i zbog toga što je prestupna. Dakle, 2024. godine imamo 366 dana, a to može uticati i na astrologiju.

Naime, u nastavku pročitajte šta svaki horoskopski znak može da očekuje od 29. februara, koji se "pojavljuje" u kalendaru svake četvrte godine.

Ovan

Ove godine ovom znaku Zodijaka mogu doći "izuzetno pozitivne vesti o finansijama". Postoje različiti načini kako to može da utiče na Ovnove, ali pre svega se odnosi na mentalni napredak  ili ideju koju Ovnovi teže da naprave. Bitno je da slušate svoju intuiciju.

Bik

Vaš društveni krug se povećava i ovaj dan će učiniti da se osećate popularnije nego ikad jer će svi želeti da budu u vašoj blizini. Iskoristite magnetnu silu i prisustvujte bitnom događaju ili prezentaciji. Jednostavno provedite malo vremena sa prijateljima. Verujte da taj dan možete ostvariti dugoročne ciljeve.

Blizanci

Blizanci, ako imate ideje, ovo bi mogao biti vaš trenutak da ih podelite. Predviđanja su da bi vas "iznenadni mentalni proboj ili intuitivni predosećaj mogli gurnuti ka većim visinama u karijeri". Vaš vladar Merkur vam donosi velike ideje i razvoj u profesionalnom smislu, piše "People".

horoskop, zodijak, astrologija, srce, list, jesen Foto: Pixabay/pasja1000

Rak

Univerzum je na vašoj strani jer vas "zasipa slatkim blagoslovima" tokom cele godine. Ovo može doći u obliku pomoći prijatelja što vam može pomoći u "ličnom ili profesionalnom razvoju". Moglo bi da se desi upoznavanje ili ćete zamoliti nekoga za uslugu. Imaćete sreće u putovanjima, međunarodnim odnosima, ali i medijskim poduhvatima.

Lav

Pripremite se za viši nivo. Čeka vas velika pobeda u profesionalnom životu. Već neko vreme ste u pobedničkom zaletu, ali i dalje tragate za novim horizontima. Možete očekivati vesti o bonusima, što će vam doneti sreću, posebno ako se bavite imovinom ili investicijama.

Devica

Vreme je za ljubav. Neke stvari bi po pitanju ljubavi mogle da budu baš slatke. Ako ste nedavno pričali sa partnerom o dugoročnim planovima, ovaj "prestupni dan" bi mogao da bude ključan. Odličan je trenutak da razgovarate o ličnom planovima ali i kako kao par možete da rastate u profesionalnom smislu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovo je pet horoskopskih znakova čije su žene najžešće i mentalno najjače!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop