• 1

Vreme čitanja: oko 8 min.

Astrološke prognoze za mart 2024: Vage da razmisle o avanturama, Ribe plene šarmom i boljom energijom

J. V.

Vreme čitanja: oko 8 min.

Primetne su povoljnije okolnosti u ljubavi za sve znake Zodijaka

  • 1

Mart je pun izazova i donosi sa sobom promene. Prvu promenu koju ćemo osetiti ovog meseca u astrološkom smislu je sam prelazak Merkura u dinamičan vatreni znak Ovna, 10. marta, kako kaže astrolog Aleksandra Bjeljac.

Tog dana ćemo imati i mlad mesec u znaku Riba, a za njim sledi i prelazak Venere iz Vodolije u Ribe. Međutim, doći će do jedne vrste problema, jer će se tokom meseca ta ista Venera susresti sa Saturnom. To će ukazati na vraćanje bivših ljubavi, blokada i poteškoća kada je i novac u pitanju. Ali, verujte, to će brzo proći.

Mars će poslednje nedelje preći u znak Riba, tačnije 23. marta. Lunarna eklipsa će se desiti 25. marta u znaku Vage. Na ispitu će biti partnerski odnosi.

Kako će sva ova dešavanja na nebu uticati na svaki znak i podznak pojedinačno?

Ovan

Želećete u poslovnom segmentu svog života verovatno da se povučete, da se malo osamite. Međutim, od 10. marta, tačnije druga polovina marta je dosta dinamičnija, bićete poletni, puni snage i energije.

Svi koji se bave poslovima zatvorenog tipa ili rade iza kulisa, imaće uspeha. Nekako će biti zadovoljni. U suštini, finansije su dobre, tako da ne morate da brinete.

Ako se niste zaljubili, potrudite se da to uradite što pre, dok 11. Venera ne pređe u znak Riba. U nekom trenutku može doći do male melanholije, depresije vezane za ljubav. Možda ćete biti preosetljivi, ali ništa strašno.

Zazuzeti - obratite pažnju, možda vam se neko pojavi iz prošlosti, pa budite oprezni šta radite.

Zdravstveno - više sna. Radite na kvalitetu sna tokom marta.

Bik

Lepa dešavanja vas očekuju u poslovnom segmentu života, imaćete podršku bitnih, vama dragih ljudi. Ipak, usled lunarne eklipse 25. marta može doći do promene radnog mesta ili do nekih problema, a može i doći do prosperiteta. Setite se šta se dešavalo prošle godine na jesen, dakle 2023. godine u oktobru, jer sada završavamo taj ciklus.

Slobodni, razmislite ko je to ko vama prilazi i ko vas zanima, pogotovu oko 21. marta. Možete se zaljubiti, vama se može vratiti neko iz prošlosti, neko jako drag i privlačan. Kod zauzetih će doći do malog zahlađenja u odnosu, ali pred vama je lep mart.

Od poslednje nedelje marta, tačnije 20. marta, kada sunce pređe u znak Ovna, malo ćete se na neki svoj način povući, bićete fokusiraniji na finansije, nego na emocije.

Na zdravstvenom polju moguća je pojava hroničnih tegoba, malo problema sa krvnim pritiskom. Obratite pažnju na ishranu i jačajte imunitet.

Blizanci

U poslovnom segmentu vašeg života desiće se lepe promene. Bićete zadovoljni, ali, budite oprezni i izbegavajte sukobe sa nadređenima, jer može doći do manjih problema i zahlađenja u odnosima. Ako to zanemarimo, posao svakako kreće uzlaznom putanjom.

Kada je ljubav u pitanju uslediće mnogo lepše promene. Neki će se krajem meseca zaljubiti, a novo poznanstvo će se desiti usled druženja i izlazaka. Vreme je za sve vas stvoreno za ljubav!

Moguće su manje prehlade, pazite se virusa. Radite na jačanju imuniteta.

horoskop, zodijak, astrologija Foto: Unsplash/Takahiro Sakamoto

Rak

Što se tiče poslovnog segmenta života, kod vas su evidentne promene, ako niste dosad, možda ćete sada menjati posao ili razmišljati o promeni posla ili načinu poslovanja. Svi koji sarađuju sa inostranstvom ili žele dodatnu edukaciju, evo idealnog meseca za tako nešto.

Može doći do nekih oscilacija u finansijama.

Na emotivnom segmentu života, generalno lepo. Verovatno će se neki od vas zaljubiti, a ako nisu, eto bolje prilike za tako nešto. Upravo je mart vama naklonjen. Sa druge strane, zauzeti, obratite pažnju, pogotovo kada budemo imali lunarnu eklipsu poslednje nedelje marta, tu može doći do nekih malih sukoba, pa obratite pažnju na komunikaciju sa partnerom.

Mogući su problemi sa varenjem, stomakom, cirkulacijom, ali ništa strašno.

Lav

Na poslovnom segmentu života, bićete svoji, na svoju ruku, ne mnogo raspoloženi za saradnju sa drugima, ali vi ste uporni, jaki, inteligentni, pa će nekako sve će ići vama naruku. Druga polovina marta donosi dobre okolnosti, novca će biti. Lep period kada ste vi u pitanju je i sam kraj marta, možete rešiti nešto vezano za papirologiju, neke pregovore, dogovore - sada to može biti jako, jako uspešno.

Na emotivnom polju iskoristite prvu polovinu marta da se zaljubite. U drugoj polovini marta nećete biti nešto mnogo raspoloženi za ulazak u nove emotivne reze, ali ako se to i desi, sačekajte i vi poslednju nedelju. Čeka vas toliko druženja, toliko lepih stvari kada ste vi u pitanju - sreća prava vam tek prestoji.

Moguća je povećana nervoza, manji problemi sa bolom u leđima, eventualno kardiovaskularni sistem može biti malo problematičan.

Devica

Ovo je period za saradnju, za partnerske odnose. Možda ćete prekinuti neku saradnju ili započeti neku novu. Možda vam se pojavi i neko sa kim ste bili vezani poslom ili ste imali ortački posao, ali je ranije došlo do prekida. To će se obnoviti. Bićete zadovoljni na svojim finansijama, putovaćete i radićete, iskoristite mart za lepe stvari, pogotovu prvu polovinu i koji dan druge.

Ako se niste zaljubili, eto vas zaljubljenih. Može se pojaviti neko vezan za vašu prošlost. U svakom slučaju neko vam pokreće emocije. Doći će do promena. Zauzeti, može doći do zahlađenja u odnosu, pa budite malo strpljivi. Nemojte reagovati "na prvu". Imajte više razumevanja.

Zdravstveno se dobro osećate. Eventualno možete imati i vi problema sa stomakom. Pazite na virusna oboljenja.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrolozi kažu da ovi znakovi i nemaju baš stila za oblačenje

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Horoskop

Komentari

  • Sale

    2. mart 2024. | 14:39

    Pozdrav za Alexsandru Astrologa od jednog strelca iz Amerike 👋

    Podelite komentar