• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 10. MART: Vage ne drži mesto, Device - posvetite vreme voljenoj osobi

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Vi ste u čudnom raspoloženju. Ne radi vam se ništa, ne ide vam se nigde, najradije biste se zavukli u četiri zida, ućutali i odmarali. Ne uskraćujte svoje prisustvo nekim osobama kojima ste izuzetno dragi. I vama će prijati da se malo promrdate.

BIK

Uživajte u vremenu koje ćete provesti sa osobama koje su vam drage, bilo da su u pitanju prijatelji ili emotivni partner. Ukoliko ste kojim slučajem sami, pravi je momenat da se pokrenete u komunikaciji sa nekim ko vas jako privlači.

BLIZANCI

Moguće je da vas očekuju važni kontakti, neka veća društvena okupljanja ili poseta koja vam je izuzetno bitna. U svakom slučaju, budite sigurni da ćete blistati i da neće biti osobe koja vas neće primetiti. Izuzetan kontakt sa suprotnim polom.

haljina, devojka, šešir, proleće Foto: Freepik/lookstudio

RAK

Intenzivan dan i velike mogućnosti da preko prijatelja ostvarite zanimljive emotivne kontakte. Sve vam tokom ovog dana ide na ruku, nemojte se zatvoriti u kuću, izađite „među ljude“. Planovi su lako ostvarivi. Sa voljenom osobom emotivan i romantičan susret.

LAV

Previše razmišljate o stvarima koje u ovom trenutku ne možete promeniti. Nemojte se nervirati, pustite da situacije sa voljenom osobom idu svojim tokom. Stvari će doći na svoje, a vi budite sigurni da ste na pravom putu. Samo je potrebno više vremena...

DEVICA

Imate pozive sa više strana, ali i voljena osoba očekujete da joj posvetite svoje vreme. Moguće je da ćete u prvom delu dana napraviti dogovore koje ćete kasnije morati da promenite. Skloni ste ipak tome da ljubav „bacite“ u drugi plan...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za mart 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop