• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. MART: Rakovi loše komuniciraju sa partnerom, Strelčevima nedostaju bitne informacije

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
proleće, horoskop, astrologija, cveće, priroda Foto: Pexels

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Neprijatni razgovori, ali hteli ne hteli, moraćete da ih obavite. Moguća je ponuda koja vam se u ovom trenutku ne dopada, ali shvatate da trenutno ne možete dobiti bolju. Napeti odnosi u emotivnim vezama. Neusklađenost, moguće su i razmirice i rasprave sa voljenom osobom.

BIK

Velika potreba za aktivnostima, pa i isticanjem u poslovnom segmentu. S druge strane, teško je da ćete uspeti da ostvarite ono što ste planirali. U emotivnim relacijama teško će danas biti doći do kompromisa sa voljenom osobom. Neraspoloženje.

BLIZANCI

Podsticajan dan je pred vama. Na žalost, vaša je energija suviše lepršava i nestalna, a okolnosti će vas terati na to da budete odgovorniji i da se više posvetite svojim obavezama. Zanimljiva komunikacija sa nekim, ali ne uspevate da ostvarite dogovor sa ovom osobom.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija Foto:Pixabay

RAK

Teško je da ćete uspeti da završite ono što ste planirali, obzirom da ste neorganizovani, da vam je pažnja rasuta na sve strane... a ni okolnosti vam ne idu na ruku. Ni na kakvu pomoć ne računajte od strane kolega. U emotivnom segmentu – loša komunikacija sa partnerom.

LAV

Pažnju vam privlače nevažni detalji, a ne fokusirate se na ono što je zaista od prioriteta i važno. Samo ćete sebe nepotrebno zatrpati gomilom obaveza sa kojom nećete znati kako da izađete na kraj. Voljena osoba vas jako nervira i nećete se ustručavati da joj to i pokažete.

DEVICA

Ne samo da ćete upasti u čudno i mutno raspoloženje, već će tokom celog dana neke neprijatne situacije iskrsavati pred vama. Mogući su i tenzični odnosi sa šefovima. Sa voljenom osobom uspevate da održite zadovoljavajući nivo priče.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za mart 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop