• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. MART: Vodolije se osećaju emotivno ispunjene, Ovnovi - izađite iz kuće

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Šeširi, moda, devojka, proleće, horoskop, zodijak Foto: Shutterstock

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Danas je kod vas moguća velika impulsivnost, ishitrenost, čak preteranost u reakcijama. Potrudite se da vaše emotivne, ali i relacije sa drugim bliskim ljudima ne trpe zbog toga. Bilo bi najbolje da višak energije koji je danas prisutan potrošite kroz aktivnosti, izlazak. Ne sedite kod kuće.

BIK

Velike mogućnosti za zabavan dan su pred vama. Odnosi sa suprotnim polom su dobri i potrudite se da budete aktivni, jer ćete na taj način izvući najbolje iz ovog dana. Nesigurnost po nekim pitanjima vezanim za voljenu osobu ostavite za neko drugo vreme.

BLIZANCI

Ovaj dan svakako iskoristite za provod, druženje sa prijateljima, boravak u prirodi i kontakt sa voljenom osobom. Moguće je da će vam se neki planovi i dogovori preplitati, pa se potrudite da se organizujete bolje da biste stigli sve da ispoštujete, ali i da se maksimalno dobro provedete.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

RAK

Sve možete i ništa vam nije teško. Bilo bi dobro samo da ovu energiju trošite, da ne dozvolite da se kumulira i čini vas nervoznim, jer bi se onda mogla odraziti na vaše ukućane i osobe koje su vam bliske. Ne kvarite neke momente svojim ispadima.

LAV

Danas ćete dozvoliti da drugi organizuju vaš dan i možda je tako i najbolje, jer ste vi trenutno bez inicijative i pravog plana. Možda će vam teško pasti da dan provedete aktivni, jer bi vam više odgovaralo da se zavučete u kuću i kunjate. Ipak, nećete se pokajati.

DEVICA

I vi ste danas raspoloženi za odmor, ali ste i okupirani razmišljanjima o finansijskim problemima, pa nećete imati volje da izlazite ili da budete aktivni. Ipak, dozvolite voljenoj osobi da vam organizuje makar zajedničkih par sati – prijaće vam njeno prisustvo.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za mart 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop