• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrološka dešavanja od 11. do 17. marta: Danas važi izraz "sreća prati hrabre", krajem nedelje jača ranjivost

E. O.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Horoskop, astrologija, zodijak, proleće Foto: Shutterstock

Astrološki aspekti ove nedelje biće puni izazova.

Ponedeljak započinjemo Mesecom u znaku Ovna, što će dovesti energiju ubrzanja i impulsivnosti. Kako je i Merkur ušao u znak Ovna i baš ovog dana će napraviti konjukciju, reči će biti brže od pameti. Lako će doći do konflikata jer ste mnogo direktniji u komunikaciji. Usled nedostatka takta i strpljenja brzo ćete donositi odluke i seći stvari koje vas opterećuju. Moguće su verbalne debate praćene uvredama i borbi za dominaciju. Sitnice su okidač, pa pokušajte da brojite do sto u komunikaciji sa drugima.

Ukoliko želite nešto da razrešite i imate direktan i otvoren razgovor, onda je ovo idealan dan. Potrebno je da reagujete brže i na osnovu svog impulsa. Sreća prati hrabre krilatica je ovog dana. Ovan je prvi znak Zodijaka, pa kako se nalazimo u fazi mladog meseca, dobro je da postavite ciljeve i nameru za budućnost. Ukoliko započinjete nešto potpuno novo ili ste prvi u tome imate posebnu podršku. Kako je Venera na poslednjem stepenu Vodolije ovog dana, lako može doći do prekida ili prekretnice u izvesnom emotivnom odnosu, ali i izazovi u polju finansija.

Tokom utorka prati nas slična energija kao i prethodnog dana. Mesec je i dalje u impulsivnom znaku Ovna, što aktivira brzinu i potrebu za delovanjem. Budite fizički aktivni i preuzmite inicijativu. U suprotnom, ukoliko ste pasivni burne reakcije drugih na vas su i te kako moguće. A lako i sami možete postati nervozni i svadljivi. Budite precizni ovog dana sa vremenom i sve svoje obaveze obavljajte na vreme.

Odličan je dan za nove početke i projekte, ali i da preuzmete nove uloge i funkcije. Ukoliko vam treba podrška ljudi onda se obratite onima koji su na najvišim pozicijama. Na ceni je direktnost u komunikaciji ali bez ružnih reči i uvreda. Venera je od ovog dana u znaku Ribe, što će doneti novi nivo funkcionisanja u emotivnim odnosima. Idealan je period za romantiku i zaljubljivanje.

horoskop, zodijak, astrologija, devojka, jesen, put Foto: Pexels/Nataliya Vaitkevich

U sredu Mesec ulazi u znak Bika, što će usporiti energiju i atmosferu u okruženju. Bićete okupirani novcem, udobnosti i komforom. Najbolje je ovog dana osloboditi se neke nezdrave navike, srediti svoje finansije bilo kroz vraćanje dugova, uzimanje kredita ili početak štednje. Možete biti uplašeni u vezi novca i egzistencije, ali je najbolje ako samo promenite nešto u poslovanju ili odnosu prema finansijama.

Danas je idealno razmišljati na duže staze i iz te pozicije kreirati planove i ciljeve. Možete investirati novac u nešto što želite ali ipak ostavite nešto sa strane. Želja za hedonizmom i potreba da kupujete lepe stvari može vas poneti, pa da potrošite više novca nego što ste planirali. Preterivanje se može dogoditi i sa hranom ili pićem.

Četvrtak donosi dosta promena u vezi zakona, finansija, ali i svakodnevnih obaveza koje ste planirali da obavite ovog dana. Moguće je da dođe do odlaganja ili nepredvidivog spleta okolnosti, koje će rezultirati frustracijom. Čuvajte se besa i ljutnje usled tvrdoglavog držanja za neke okolnosti i stavove. Nailazite na osobu koja vam nameće nešto svoje što će vas razbesneti i dolazi do sukoba. Ukoliko uspete da prevaziđete svoja očekivanja od nekoga ili nečega, ovaj dan može biti veoma plodonosan. Možete postići neke svoje ciljeve koji su u vezi sa finansijama. Imate unutrašnji sklad i osećaj da ste na dobrom putu i da se sve odvija u vašu korist.

Od petka mesec je u znaku Blizanci, što će doneti dosta dinamike, kretanja i komunikacije. Budite pažljivi sa dogovorima ovog dana jer se lako mogu preplitati i ukrštati planovi, pa zbog toga možete kasniti i upadati u nesporazume sa drugima. Misli vam lutaju, zainteresovani ste za puno paralelnih dešavanja oko vas i radoznali ste.

Očekuje vas puno razgovora, poruka, mejlova i susreta. Moguć je i odlazak na kraći put ili planiranje istog. Na emotivnom planu moguće je nezadovoljstvo koje će se pojačati ovog dana. Ukoliko očekujete neku lepu razmenu sa partnerom moguće je da ona izostane ili da vam zasmetaju nečije reči.

horoskop, zodijak, astrologija, devojka, zalazak sunca, more, obala Foto: Pexels/Arthur Brognoli

Subota je dan u kojem je najbolje što više biti u osami i odmoru. S jedne strane imaćete mnoštvo kontakata i poziva za druženje, a s druge strane neke vesti vas mogu zabrinuti i oneraspoložiti. Bićete u situaciji kada treba da se zabavljate i radujete kao malo dete, ali da nemate vremena ili vas neke druge stvari ograničavaju. Bilo bi dobro da uspete da prevaziđete zabrinutost i sve okrenete na šalu i smeh. Igrajte se sa decom i pokušajte da se zabavite i distancirate od problema u kojima ste. Mogući su nesporazumi i prekidi u komunikaciji sa izvesnom osobom, ali i kvarovi i privremeni zastoji u saobraćaju.

Nedelju završavamo izazovnim aspektima tokom noći, pa se možete probuditi sa nekim simptomima poput glavobolje, respiratornim tegobama ili bolom u stomaku. Ovog dana ste osetljiviji pa bi bilo idealno što više odmarati i posvetiti se sebi. Sunce u konjukciji sa Neptunom donosi sklonost virozama, osetljivosti i padu koncentraciji, nedostatku fokusa i iscrpljenosti. U pozitivnoj varijanti može se probuditi kreativnost i da imate nalet inspiracije, pa iskoristite ovaj tranzit za to. Nekima će doneti želju za povlačenjem i beg od rešavanja problema.

Mesec ulazi u znak Raka, što će dodatno pojačati senzitivnost i ranjivost. Stomak je osetljiv pa pazite šta jedete. Više vam prija boravak u kući sa najbližima, pa organizujte druženje u sopstvenom domu ili poznatom okruženju.

Autor: Jasmina Mitrović

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovi horoskopski znakovi uživaju samo dok samuju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop