• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Koji horoskopski znaci su najskloniji prevari: Čak 6 je na listi preljubnika

M. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Prema zvezdama, ovi znaci vode se svojim komforom i lakše im pada da prevare partnera

  • 0
Horoskopski znaci koji su skloni prevarama Foto: Shutterstock

Strahovi od prevare mogu biti i opravdani i neopravdani, a danas sve češće možemo čuti da se preljuba ogleda kroz fizičke prevare, dopisivanje, flertovanje, pa čak i razmišljanje o nekome ko nije vaš partner.

Ipak, neki horoskopski znaci skloniji su da pokleknu iskušenju da "osete varnicu" sa nekim drugim, dok su u vezi ili braku. Da li ste vi jedan od njih?

1. Ovan

Ovan je najžustriji vatreni znak, uvek pun strasti i energije, što često rezultira impulsivnim odlukama. Čak i u vezama, Ovnovi žele stalnu uzbuđenost i zanos, a u njihovoj odsutnosti mogu se okrenuti sledećoj privlačnoj osobi koja se pojavi. Monotonija je nešto je što Ovnovi ne podnose. Budući da su toliko harizmatični i popularni, razočaranje koje vam oni mogu prouzrokovati može biti veliki udarac za vaše samopouzdanje.

Ovi "ekstremni narcisi" stalno žele biti cenjeni i tretirani kao "dive", kako sebe i smatraju. U najboljem slučaju, Ovan nudi oluju romanse koja može "oduvati", ali su skloni da povrede osobu, jer im je "dosadno", piše "Lifestyleasia.com".

2. Blizanac

Budući da njima upravlja planeta komunikacije, Merkur, Blizanci zahtevaju puno mentalne stimulacije da bi u potpunosti bili prisutni u vezi. Jednom kada im dosadi (što se dešava veoma lako), neće se ustručavati da pronađu nekoga ko im odgovara. Ovaj znak preplavljen je energijom i misterijom, a ovaj dvostruki karakter često rezultira njihovim gajenjem više od jednog ljubavnog interesa bez ikakvog osećaja krivice.

3. Vaga

Vaga koketira kao da sutra ne postoji, čineći neverstvo svojom "drugom prirodom". Ovaj znak lako pokleknu iskušenjima. Upravljani planetom lepote, Venerom, Vage vole sve lepo i često podležu kad se susretnu s drugim prelepim bićem. Potrebna im je stalna pažnja i validacija, i u trenucima kada je njihov partner preokupiran drugim stvarima, oni nalaze savršeno opravdanje da ispune svoje preljubničke avanture.

Kada ih suočite, Vage govore laži kao ljubavni jezik, izbegavajući konflikte i uvek izbegavajući odgovornost. Najbolje ih predstavlja simbol balansirajućih vaga, jer na kraju krajeva, održavanje ravnoteže između više partnera istovremeno nije lako dostignuće.

Muskarac, zena, problem, svadja, bracni par, impotencija, razvod,preljuba Foto: Shutterstock

4. Jarac

Dok mnogi ljudi varaju zbog komplikovanih pitanja i nedoumica srca, za Jarčeve je to njihova glava. Potpuno racionalan pristup svemu može im pomoći da uspeju u svojim profesionalnim poduhvatima, ali ne i kada su u pitanju lični odnosi. Kada dugoročne veze postanu dosadne nakon nekog vremena, mnogi parovi isprobavaju nove stvari kako bi ponovo osetili iskru. Ali Jarčevi? Oni će jednostavno eksperimentisati pronalaženjem drugog partnera.

5. Vodolija

Vodolije jednostavno ne mogu da obuzdaju svoje želje u vezama i biće oduševljene svakim ko im pruži najmanju pažnju. Možda neće odmah preći na fizičku preljuvud, ali će dugo vremena održavati emotivnu vezu s drugom osobom kako bi je razumeli i izgradili. A kada se to dogodi, neće ni trenutka oklevati pre nego što se prepuste.

Neće vas ostaviti ili prekinuti, već će uživati u svemu dok traje zabava. Čak i kada budete suočeni s njima, pokušaće vas ubediti da ste vi onaj pravi za njih. Njihova ravnodušnost vas može vrlo povrediti, ako planirate raskid.

prevara Foto: Shutterstock

6. Riba

Promenljivi vodeni znak teško postavlja granice jer im uvek najviše ovlada emotivna strana. Ribe će biti spontane, strasne, ljubazne i sve što poželite da budu u vezi, ali kada osete da ih njihov partner ne ceni ili ignoriše, potražiće utočište negde drugde. Ovaj znak je sklon takozvanom "bekstvu", tražeći distancu od svoje stvarne, ali nepotpune veze angažovanjem u onome što smatraju idealnim. Zadovoljiće se s kim god je na raspolaganju u teškim vremenima. Ovakav način razmišljanja "trava je zelenija s druge strane" skreće ih s pravog puta.

Ribe će istražiti sve mogućnosti u svojoj potrazi za idealnim ljubavnim vezama, čak i ako to uključuje prevaru.

Iako po zvezdama ovo jesu horoskopski znaci koji su skloni prevarama, to ne znači da vaš karakter i vaša ličnost ne igra nikakvu ulogu. Iako možda vaš znak nije takav, možete obuzdati vaše želje dok ne raskinete, kako ne biste drugoj osobi naneli takvu vrstu izdaje.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za mart 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop