• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. MART: Loša komunikacija za Ovnove, Ribe - ne dozvolite da vas nervoza omete

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija Foto:Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Danas će vam biti potrebna bolja organizacija ili preraspodela obaveza, jer ćete jedino na taj način uspeti da ispunite poslovni plan. Povremeno će biti prisutna nervoza, pa povedite računa o odnosu sa kolegama. Imate lošiju komunikaciju sa voljenom osobom.

BIK

Neplanirano će ispasti da će ovo biti ispunjeniji i „brži“ dan nego što ste mislili. Tuđe greške danas vam mogu dodatno tovariti obaveze na vrat. U popodnevnim satima mirnija, opuštenija energija, koju biste trebali da iskoristite za dogovore ili susret sa partnerom.

BLIZANCI

Dan pred vama je živ, energičan, vi se osećate poletno i dobro. Obavićete sve ono što imate od obaveza, a možete priskočiti u pomoć i kolegi. Koliko god da ste vi danas spremni za razgovor i tolerantni ste prema voljenoj osobi, toliko druga strana sada „zateže“ situaciju.

Horoskop, astrologija, zodijak, proleće Foto: Shutterstock

RAK

Nećete uspevati da se uklopite sa ljudima sa kojima radite. Takođe, sitne obaveze vam donose teškoću jer će ispasti mnogo komplkovanije za završiti nego što ste mislili. Moguć je jači umor u popodnevnim satima, pa ćete radije ostati kod kuće nego izaći sa partnerom.

LAV

Pokušavate da stignete na više strana, ali vodite računa da se u svemu ovome ne spetljate. Ne tovarite na sebe veliki broj obaveza, možete napraviti veće greške zbog brzine. Sa suprotnim polom imate odličnu komunikaciju. Jake aktivnosti prema voljenoj osobi.

DEVICA

Umor iz prethodnog perioda vas je stigao i danas ćete se osećati bezvoljno za bilo kakav jači posao. Kao za baksuz, morate odraditi sto sitnih obaveza. Sve ovo može dovesti do većeg umora u popodnevnim satima zbog čega ćete biti pomalo nervozni prema partneru.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za mart 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop