• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. MART: Neko pokušava da potisne Lavove, Ribe će teško danas da postignu kompromis

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija Foto:Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

I pored napetosti i velikog trošenja energije, naročito u prepodnevnim satima, danas ste pravi inicijator i vođa u poslovnom segmentu. Možete pokrenuti kolege i usmeriti ih ka zajedničkom cilju. Lepa energija u domu i rado ćete provesti popodne sa članovima porodice.

BIK

Malo ste zabrinuti kako će se odvijati neke poslovne situacije i očekujte veću napetost i kod sebe, ali i u poslovnom segmentu. Ipak, stvari će se brzo raščistiti i ostatak dana pred vama je dosta dobar. Ne preterujte u zahtevima prema voljenoj osobi.

BLIZANCI

Neko razmimoilaženje u odnosu sa kolegama i nećete moći da odolite a da ne „pecnete“ onako kako vi znate. Ako vas ljudi budu smarali, brzo ćete im pokazati njihovo mesto. Emotivni partner je previše zahtevan za vaš ukus danas i moguće je da ćete vreme posvetiti prijateljima.

Cveće, bašta, cvetna bašta, bašta, vrt, proleće, horoskop Foto: Shutterstock

RAK

Dosta užurbanosti i imaćete osećaj da sve završavate u poslednjem momentu. Smeta vam što sa bitnim saradnicima nemate pravu komunikaciju u ovom trenutku. Smatrate da voljena osoba nije korektna prema vama. Zapitajte se da li i vi ispravno postupate prema njoj.

LAV

Ne dopada vam se što se neko u poslovnom okruženju prema vama ponaša olako ili zanemaruje vaše predloge ili postupke. Čini vam se da ova osoba pokušava da vas potisne u drugi plan. Uspećete da ne odreagujete, ali ćete pokazivati nezadovoljstvo. Dobar kontakt sa voljenom osobom.

DEVICA

Konačno su vesti ili informacije koje ste očekivali i stigle do vas. Sada je vreme da polako krenete da razrađujete strategiju. Svesni ste da je voljena osoba pomalo nesigurna i da ste vi delimično krivac za to. Pokušajte da se danas više približite jedno drugom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za mart 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop