• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. MART: Device da se bolje organizuju, Vodolije – ne budite impulsivne

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Danas ste u raskoraku sa vremenom i teško vam je da ispunite obaveze koje su vam nametnute. Dosta kratki rokovi, pa ćete funkcionisati kroz nervozu. Voljena osoba se ponaša na način koji je vama nerazumljiv i ne snalazite se u novonastaloj situaciji.

BIK

Zadovoljni ste kako se odvijaju sve situacije u poslovnom segmentu. Vi ste uradili ono što je do vas, sada ostaje samo da sačekate realizaciju. Voljena osoba pokušava da vam da objašnjenje za neke svoje postupke, ali ste vi suviše tvrdoglavi i kritičarski raspoloženi.

BLIZANCI

Blaga nervoza zbog toga što morate da čekate na informacije u veziprojekta ili dogovora. I pored ovoga, uspećete da funkcionišete i da se uklopite sa ljudima sa kojima radite. Teško postizanje dogovora sa voljenom osobom, nešto zapinje u komunikaciji.

Proleće, lepo vreme, leto, cveće, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Shutterstock

RAK

Velikim elanom i energijom pristupate svojim obavezama i prija vam što drugi primećuju koliko ste angažovani. Povremeno žurba, ali uglavnom sve uspevate da završite na vreme. Drugi prioriteti vas mogu odvući od dužeg susreta sa voljenom osobom.

LAV

Ovaj dan donosi vam angažovanost, ali i dosta osoba sa kojima ćete ostvariti zanimljive kontakte. Mogućnost bitnog poslovnog sastanka. Ne uspevate da ugovorite susret sa osobom koja vam je privlačna, sve ostaje samo na komunikaciji i dopisivanju.

DEVICA

Ovaj dan vam donosi dobru energiju, koja će vam svakako biti potrebna. Naime, dosta obaveza je pred vama, pa ćete povremeno imati osećaj da „jurite vreme“. Organizujte se bolje. Ostatak dana iskoristite za odmor i relaksirajuće momente sa partnerom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za mart 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop