• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. MART: Saradnici previše očekuju od Jarčeva, Blizanci ostvaruju uspešnu saradnju

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Drugarice, žene, sreća, proleće Foto: Shutterstock

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Mnogo očekujete od dogovora ili se pak nadate da će jedna osoba ispuniti obećanje koje vam je dala. Nemojte biti razočarani ako se to ne dogodi danas. Susret sa voljenom osobom donosi vam veliki intenzitet i jačanje emocija. Nemojte dozvoliti da sumnja i ljubomora pokvare ovo.

BIK

Spremni ste da pređete preko lošijih odnosa ili komunikacije sa saradnicima, sve zarad toga da biste ostvarili ono što ste planirali. Ipak, itekako će vam smetati što se neko pravi pametnijim nego što jeste. Potrebno vam je da vam voljena osoba dokazuje ljubav i privrženost.

BLIZANCI

Uspešne saradnje i kontakti. Takođe, imaćete veliku podršku i pomoć od strane kolega, ukoliko to uopšte bude bilo potrebno. Ipak, u emotivnom segmentu ste nesigurni. Neki postupak od strane voljene osobe vas je naterao na razmišljanje. Možda preuveličavate celu situaciju.

Proleće, cveće, horoskop, zodijak, astrologija, devojka, žena Foto:Pixabay

RAK

Ovaj dan donosi vam veliku energiju i raspoloženje. Ipak, nemojte biti iznenađeni ukoliko oni sa kojima sarađujete budu u potpuno drugačijem fazonu. Moguće je da će vas nervirati u prvom delu dana. Ostatak dana je jako lep i donosi vam potvrdu partnerovih osećanja.

LAV

Iako se, realno gledano, sve u poslovnom segmentu odvija ustaljenim tokom, vi lično ste pomalo neraspoloženi i mutni. Brinete se zbog nekih situacija, a moguće je da je to potpuno bespotrebno. Dan je savršen za sve ono što je vezano za ljubav.

DEVICA

Raduje vas što vidite da ste najveći deo zamornih poslovnih obaveza ostavili za sobom. Ostale su vam sitnice i detalji koje ćete završavati bez napetosti. Velika želja za avanturom, flertovanjem, kontaktom sa suprotnim polom. Lako ostvarujete komunikaciju i osvajate.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za mart 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop