• 0

Vreme čitanja: oko 6 min.

Sunce sutra ulazi u znak Ovna: Ko hita ka novim ciljevima, a ko će se "smiriti" u toplini doma

B. P.

Vreme čitanja: oko 6 min.

Nova astrološka dešavanja na nebu

  • 0
Horoskop, astrologija, zodijak, proleće Foto: Shutterstock

Sunce sutra u 3.06 h ulazi u horoskopki znak Ovna, što znači da se danas završava vladavina Riba i nastupa prvi od 12 znakova Zodijaka - Ovan. U ovom znaku biće do 19. aprila do 14 časova.

Šta ulazak Sunca u Ovna donosi?

Ova sezona Ovna 2024. godine donosi novi početak i priliku da prihvatimo svoje strasti. Posle hladnog vremena, svima nam je potrebna živahna energija proleća koja će nam dati podsticaj da krenemo napred, piše "Refinery 29".

Kako je planeta Mars vladar Ovna, tako je ovaj znak Zodijaka poznat po impulsivnoj prirodi uvek spremnoj na akciju, pa tako je i period koji nam sledi upravo takav. Kako napredujemo tokom meseca, polako ćemo ispoljiti naše emocije. Aste u potrazi za osobama koje će biti uz vas i u dobru i u zlu, onda to možete i očekivati u ovom periodu. Početkom narednog meseca, oko 8. aprila, dolazi do pomračenja Sunca, što će nas gurnuti iz zone udobnosti i podstaći značajne promene. Očekujte impulsivne završetke nekih situacija.

Šta Sunce u Ovnu donosi svakom znaku?

Ovan

Merkur, Hiron i severni čvor su u vašem znaku. Pridružuje se Sunce. Vaš vladar Mars prelazi iz Vodolije u Ribe. Prvog aprila Merkur postaje retrogradan. Venera se kreće iz Riba u vaš znak. Sunce i Venera formiraju sekstile sa Plutonom. Mlad mesec u vašem znaku približava se Zemlji i blokira sunčevu svetlost u potpunom pomračenju Sunca.

Šta to znači? Pošto vaša osetljivost raste zbog Marsovog pada u Ribe, svaki pokušaj šale može da se završi nasiljem. Na sreću, blagosloveni ste prirodnom aurom koja vas čini (donekle) imunim na smicalice. Možda ćete imati problema da razgovarate o svom napretku i stalnim ciljevima, ali u bolju budućnost krećete maksimalnom brzinom. Polako uočavate rane znake velikih promena koje vas čekaju.

Bik

Jupiter i Uran su u vašem znaku. Vaš vladar Venera prelazi iz Riba u Ovna. Uran stvara trigon sa Lilit.

Šta to znači? Spremni ste da date prioritet sopstvenim potrebama i možda ćete osetiti sebičnost u tim trenucima. Ipak, možete napraviti i neke kompromise, ali ćete ići u duboke pregovore, piše "Them.us". Želećete da se posvetite besposličarenju, sedenju ispred televizora i gledanje raznog programa. I pored toga uradićete više stvari nego neko drugi.

Blizanci

Vaš vladar znaka Merkur je u Ovnu. Merkur prolazi kroz konjukciju sa Hironom. Prvog aprila Merkur postaje retrogradan i tada prolazi kroz konjunkciju sa Hironom i Venerom.

Šta to znači? Možda se brinete da se vaš napredak raspliće nakon što vaš vladar znaka Merkur postane retrogradan, ali u stvari vi se samo ponovo podešavate da biste se podvrgli pravilnom izlečenju. Nećete se osećati sjajno u ovom trenutku, ali na kraju će trud rezultirati potpunijim oporavkom. Morate biti pažljivi prema svojim željama.

proleće horoskop zodijak Foto: Pixabay

Rak

Vaš vladar Mesec dostiže punu fazu u Vagi, zatamnjen Zemljinom senkom u polumesečevom pomračenju. Poslednja četvrt meseca je u Jarcu. Mlad Mesec u Ovnu blokira sunčevu svetlost u potpunom pomračenju Sunca. Prva četvrt meseca je u vašem znaku.

Šta to znači? Ovaj period vam donosi niz intenzivnih početaka. Tokom punog meseca, vaše emocije su obuzdane, ali ćete ih i dalje osećati. Pomaganje drugima je vaša osnova i fabrička postavka. Zadivljujuće je, ali morate biti oprezni kako biste bili sigurni da ne sipate stalno iz sopstvene šolje. Kao kardinalni vodeni znak, imate ceo okean za izvlačenje. U najmanju ruku, neophodan je simboličan gest druge osobe da bi se održala ravnoteža.

Lav

Vaš vladar Sunce je u Ovnu. Mlad Mesec u Ovnu blokira sunčevu svetlost u potpunom pomračenju Sunca.

Šta to znači? Vaš vladar znaka će uskoro biti potpuno izbrisan od strane mladog Meseca u potpunom pomračenju Sunca. Ako slučajno živite u mestu gde se pomračenje može videti, zaustavite se i pogledajte to pomračenje 8. aprila. Vaše emocije će postati velike, ispirući ograničenja iz vašeg srca. Za šta biste mogli da budete sposobni kada niste zabrinuti kako vas drugi vide?

Devica

Lilit je u vašem znaku. Venera se suprotstavlja Lilit. Uran stvara trigon sa Lilit. Vaš vladar znaka Merkur je u Ovnu. Prvog aprila Merkur postaje retrogradan.

Šta to znači? Ovaj period je čudan, pun nezadovoljstva i poremećaja. Ne želite da se fokusirate na sebe, ali potreba za samoprioritetom se pojavljuje u čudnim trenucima na čudne načine. April počinje sa urnebesnom "šalom" o pokvarenim ljudskim komunikacionim sistemima. Pokušajte da razmišljate tiho o nekim mislima, a da ih ne izgovorite naglas.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za mart 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop