• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ovo su najbolji dani da se verite ili venčate do kraja 2024. godine: Evo kada su vam zvezde naklonjene

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Postoje određeni dani ove godine koji su najpovoljniji za produbljivanje veze

  • 0
Horoskop, venčanje Foto: Shutterstock

Prema astrologiji, najbolji datumi za brak su oni koji su povezani sa Venerom i Jupiterom, dve moćne planete koje donose harmoniju, sreću i strast kada aspektuju jedna drugu ili druge planete.

A kako smo ovih dana proslavili naš divni običajni praznik Mladenci, kada parovi koji su se venčali u poslednjih 12 meseci proslavljaju dan kada su stali na ludi kamen, možda ste još pod utiskom i pravo je vreme da razmislite kada bi mogli da im se pridružite tokom ove godine.

Naravno, svaka pojedinačna natalna karta igra glavnu ulogu u najboljim danima za venčanje ili veridbu, ali prema pisanju "Your Tango", postoje određeni datumi u 2024. godini koji su veoma povoljni za to.

Venčanje, mlada, brak, bračni par, mladoženja, kumstvo, kumovi, svadba Foto: Shutterstock

25. mart

Ovih dana su bili veoma povoljni dani za veze jer se Venera, uzvišena u Ribama, spojila sa Saturnom, planetom posvećenosti, što čini vašu vezu ne samo emocionalnom i strastvenom, već i dugotrajnom. Još sutra, 25. marta traje povoljan period. 

A pritom, "lepak" svake veze je Saturn. Potreban nam je i Saturn u sinastriji da bi se partneri vraćali jedan drugom i da bi obe strane bile voljne da rastu i da se vole kako prolaze godine. Saturn je tako alat koji pomaže obema stranama da se izjednače i daju sve od sebe vezi.

Saturn je takođe planeta posvećenosti, pa iako može da daje osećaj da je "hladan i krut", u Ribama nudi toplinu, optimizam i prilagodljivost, zbog čega svaki brak tokom ovog vremena postaje zanimljiv. Uz Veneru daje dašak romantike, strasti i optimizma svakoj vezi.

Od 7. do 22. maja

Kada se Venera u znaku vladavine, u Biku, spoji sa Jupiterom nastaje novo veoma plodno, romantično i izobilno vreme.

Venera je u ovom periodu u prebivalištu u Biku, pravo  mesto gde ova planeta napreduje. Imati ovaj aspekt u bračnoj karti može da vam donese mnogo pozitivnih stvari jer Venera u ovom zemaljskom znaku takođe promoviše stabilnost.

Ova planeta u Biku je metodična i uživa u lepoti sveta. Brakovi pod ovim tranzitom imaju umetničku, strastvenu i koketnu dinamiku. Venera je tada razigrana i očarava, a veza stvorena u ovom periodu vremenom raste, partneri se razvijaju i, pošto je fiksnog modaliteta, odnos će biti veoma teško da se promeni ili prekine.

Od 3. do 5. juna

Ova dva dana juna Venera spaja Sunce, što je pravi trenutak za nove romantične početke. Ovaj očaravajući i svetao tranzit donosi lepotu, optimizam, nadu i mnogo jasnoće.

Partneri će dozvoliti jedno drugom da zablistaju jer niko neće želeti da bude glavni. Među njima u ovom periodu postoji osećaj lojalnosti i posvećenosti zbog ponosa koji gaje jedno za drugo. Ovo je zvezdani period i divan aspekt sve bračne karte.

Od 3. do 16. septembra

Ovih dana Venera je u Vagi, odnosno u još jednom znaku u kojem ova planeta dominira. Pored toga, i Mesec raste, što poamće da se stvori uravnoteženo, jednako i pošteno partnerstvo.

Venera u Vagi je dodatno i avanturistički nastrojena, a kako je u kući Vage odomažena, njeni veličanstveni kvaliteti dolaze do izražaja bez napora.

Imati ovaj aspekt u bračnoj karti promoviše stalnu avanturu, periode rasta i spremnost za komunikaciju. Venera se ovde stara da će partneri da se brinu jedni o drugima, da će da se vole i da uvek budu tu jedno za drugo. Ovo je tranzit koji vremenom može i da poboljšava brak, jer će u ovoj vezi ljubav pobediti sve.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za mart 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop