Hrana i horoskopski znaci: Kome prija bakina kuhinja, a ko voli da eksperimentiše?
Astrologija nam može mnogo toga otkriti o horoskopskim znacima.
Isto tako je možemo povezati i sa hranom, pa tako svaki znak Zodijaka ima svoje omiljeno jelo. Koja hrana je simbol vašeg horoskopskog znaka?
Ovan: Salata od cvekle
Pošto je ovo vatreni znak, oni su spontani, smeli i energični. Variraju od gorkih ka začinjenim jelima, isto tako i ka lisnatom zelenom povrću i cvekli, pa je zato salata od cvekle idealna za ovaj znak, piše "BHG".
Bik: Testenina sa pestom
Ovaj horoskopski znak karakteriše zemlja, pa su stabilni, pouzdani i senzualni. Njihovu energiju harmonizuju ugljeni hidrati, citrusi i sirova hrana. Stoga, hrana koja njih opisuje je testenina sa pesto sosom.
Blizanci: Sendvič sa puterom od kikirikija
Poznat kao vazdušni znak, Blizanci su svestrani, prilagodljivi i komunikativni. Vole da eksperimentišu sa ukusima, pa im zato raznovrsnost nije strana. Dovoljno je da nabave kikiriki puter i kriška hleba i eto njima idealnog obroka.
Rak: Zeleni smuti
Pošto su vodeni znak, oni su topli, nežni i sentimentalni. Zato njima najviše odgovaraju napici od zelenog povrća i začinskog bilja koji povećavaju njihovu energiju. Konkretno, misli se na celer, kelj, zelenu salatu, ali i spanać.
Lav: Tanduri piletina
Kao vatreni znak, strastveni su, harizmatični i inspirativni. Vole oštre ukuse, posebno u začine. Odgovara im bliskoistočna ili marokanska hrana, posebno jela pečena u rerni. Uglavnom je to piletina napravljena od lakih sastojaka.
Devica: Paelja
Uživaju u raznim ukusima, a pošto su brižne i pažljive, detaljno i pažljivo biraju izbor jela koji će ih zadovoljiti. Vole pečurke, paradajz, sir, crni luk i meso, pa je zato zaključak da hrana koja im u potpunosti odgovara - paelja.
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Mesečni horoskop za mart 2024.
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.