• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pomračenje Meseca u Vagi: Prilika za velike promene i otkrivanje istina, ne žurite sa odlukama

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj aspekt na nebu trajaće oko dva dana

  • 0
mesec, pun mesec u vagi, horoskop, zodijak, astrologija, nebo Foto: Unsplash/Benjamin Voros

Astrološka dešavanja na nebu su zaista nekad zanimljiva, svakodnevno se nešto dešava. Ovog puta nas 24. marta očekuje pun Mesec u znaku Vage odnosno njegovo pomračenje koje se dešava dva puta godišnje. Biće vidljiv u većem delu Severne i Južne Amerike, ali to ne znači da njegov uticaj neće osetiti stanovnici ostatka planete.

Šta pomračenje Meseca znači u astrologiji?

Mogu se očekivati značajne promene i transformacije, piše "Yoga journal" i one se ne dešavaju odjednom. I kada pomračenje prestane, ove promene će nastaviti da se dešavaju. Nabijene su nam emocije i više će ih osetiti žene. Na višem nivou ćemo osetiti intuiciju i poštovaćemo znanje koje imamo.

Otkrivaće se neke važne stvari i istine, često na dramatičan način. Možemo dobiti neke informacije iz vedra neba ili ćemo biti zatečeni zbog tih infomacija koje dolaze do nas. Čak i ako dobijete informacije koje nisu povoljne, znajte da to tako mora da se desi. Budite otvoreni za nove stvari jer će vas one odvesti na pravi put.

Takođe, bitan je period za odvajanje od negativnih osoba i okruženja koje nam unosi nemir. Može vam biti teško da se tome oduprete, ali gledajući na duže staze, to je bolje za vas jer znate da vas je sve to gušilo da napredujete.

Savet je da ne žurite sa odlukama, dajte sebi vremena da razmislite i odlučite koje korake da preduzmete. Pustite da se energija smiri i procenite šta je to što će vas pokrenuti.

Stvorite granice oko sebe koje će biti od suštinskog značaja. Jedino tako možete da se jasno fokusirate na ono što je važno i odstraniti ono što vam smeta u životu. Samo zapamtite, te granice donose i ravnotežu, pa je tako savet da zaštitite svoju energiju ali ne previše da bi dali prostor ljudima da budu prisutni u vašem životu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mesečni horoskop za mart 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop