• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. MART: Bika očekuju poslovne trzavice, Vaga je strašno ljubomorna

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Horoskop, priroda, astrologija, dnevni horoskop, horoskopski znak, mesečni horoskop, proleće, leto, haljine, letnje haljine Foto: Shutterstock

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Problemi u saradničkim odnosima, ali i sa nadređenima. Ukoliko vas šefovi pritiskaju po nekim pitanjima, potrudite se da nađete kompromisno rešenje. Iako vam emotivni partner ne daje nikakve konkretne razloge za ljubomoru, trenutno ne možete da zauzdate svoju posesivnost.

BIK

U kolegijalnim odnosima može biti trzavica. Vi ćete jednim delom biti krivi za trenutnu situaciju, i to najviše zbog tvrdoglavosti i ubeđenosti da ste u pravu. Preispitajte svoje stavove. U odnos sa voljenom osobom nemojte prenositi nervozu koju osećate.

BLIZANCI

Danas imate posla preko glave, a situacije koje non-stop "iskaču" su komplikovane i zahtevne. Trudite se da strpljivo dođete do pravih rešenja. Spremni ste da se po nekim pitanjima više otvorite emotivnom partneru. Trenutno vas najviše interesuje kompromis i stabilnost.

mesec, pun mesec u vagi, horoskop, zodijak, astrologija, nebo Foto: Unsplash/Benjamin Voros

RAK

Iako će vam biti teško da prevaziđete neke situacije danas, potrudite se. Kroz dobru komunikaciju i razumevanje sve se može završiti. Dan je odličan za kontakt sa voljenom osobom, ali i za nova poznanstva. Ako ste slobodni dajte priliku nekom da vam se približi.

LAV

Prihvatite danas princip harmonije, dogovora, balansa. Samo na taj način ćete uspeti da razrešite odnose sa nekim kolegama i saradnicima. Voljena osoba vas pritiska svojim zahtevima. Trudite se da "iskulirate", ali to će biti lakše reći nego učiniti.

DEVICA

Danas ćete pokušavati da budete na deset strana odjednom. Kako će to na kraju ispasti, to je već pitanje, mada mi izgleda da ćete malo toga uspeti da završite. Pokušajte da se bolje organizujete. Osećate da ste bliskiji voljenoj osobi. Neke barijere između vas dvoje su nestale.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: 5 horoskopskih znakova koji imaju najveće šanse za veliko bogatstvo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop