• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 4. APRIL: Device prevazilaze napete momente, Vage su nervozne

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
haljina, devojka, šešir, proleće Foto: Freepik/lookstudio

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Neko se svojski trudi da vam se približi i da vas zainteresuje za neki vid saradnje. Nije da niste zainteresovani, samo želite da razmislite više o ovoj ponudi. Imate duhovit i zanimljiv nastup u kontaktima sa suprotnim polom. Možete ostvariti zanimljivo poznanstvo.

BIK

Nekome sa kim poslovno komunicirate jako se dopada način na koji razmišljate i ideje koje imate. Moguće je da dobijete ponudu za susret ili vam bude predložena saradnja. Sa voljenom osobom imate odličnu komunikaciju. Slobodnima moguća nova poznanstva.

BLIZANCI

Vašoj harizmatičnosti i pozitivnoj energiji je nemoguće odoleti. Širićete dobro raspoloženje u radnoj sredini, a ovaj pozitivan uticaj iskoristite ako morate da obavite razgovor koji vam je bitan. Nema grešaka u kontaktu sa suprotnim polom – ostavljate neizbrisiv utisak.

Drugarice, žene, sreća, proleće Foto: Shutterstock

RAK

Nešto što ste do sada odlagali dolazi na dnevni red i bićete iznenađeni koliko ćete bez problema i lako ovo uspeti da rešite. Odlično za papirologiju, za dogovore, za kontakte sa novim klijentima. Mogućnost poznanstava sa izuzetno zanimljivim ljudima.

LAV

Imate odličan stav u komunikaciji sa saradnicima i brzo dolazite do rešenja za pitanja koja su vam bitna. Možete ostaviti veliki utisak na one sa kojima danas dolazite u kontakt. Voljena osoba i vi ste u odličnom raspoloženju – pravo vreme za izlazak, sami ili sa prijateljima u društvu.

DEVICA

Iako nervoza vlada, uspevate da bez problema prevaziđete ove napete momente. Umete da nađete balans u svemu, ali i da na pravi način priđete ljudima koji su vam bitni. Neke sitnije "varnice" pojaviće se u kontaktu sa voljenom osobom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za april 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop