• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. APRIL: Škorpije odlično raspoložene, Lavu ne prijaju iznenadne promene na poslu

E. O.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, ptica, proleće, lepo vreme, drvo Foto: Unsplash/Mark Olsen

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

OVAN

Današnji dan iskoristite da budete okrenuti sebi. Vreme je da napravite određenu retrospektivu i da razmislite šta biste u narednim danima mogli da uradite, ne samo vezano za poslovni segment, već i za pitanja emocija koja vas donekle muče.

BIK

Tranzitni Mesec je u polju prijatelja i druženja, pa je ovo pravi trenutak da se posvetite kontaktu sa njima. Provešćete se više nego dobro, i jedina "mana" ovog dana jeste što biste mogli potrošiti neplanirano veliku sumu novca.

BLIZANCI

Energija ovog dana vam ne odgovara u potpunosti, jer ćete biti iscrpljeniji nego inače. Možda će vam biti potrebno više odmora i bilo bi dobro da se posvetite sebi i da pokušate da se relaksirate. Iako je između vas i partnera sve u redu, kod vas postoji pritajeno nezadovoljstvo.

Cveće Foto: Shutterstock

RAK

Ovaj dan će biti jedan od boljih u poslednje vreme. Šta god da poželite da uradite, ići će vam od ruke, a okolnosti će se nameštati tako da vam "otvaraju vrata" za ono što želite. U ljubavi - potpuni sklad i razumevanje sa voljenom osobom.

LAV

Neke promene u planovima koje će se dogoditi neće vam prijati, ali ćete pokušati da se uklopite u njih. Vama bi više prijalo da se odmorite, ali će vas situacije vući na pokret i na aktivnosti. Ipak, nećete moći da se požalite - bićete zadovoljni što ste poslušali druge.

DEVICA

Tranzitni Mesec je u polju vaših ozbiljnih partnerstava i najbolje bi bilo da današnji dan provedete u društvu osobe koju volite. Ako ste usamljeni, ne sedite kod kuće - potrebno je da budete otvoreni za druženje. Videćete koliko ćete lako sklapati nova poznanstva.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za april 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop