• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

NEDELJNI HOROSKOP: Blizance čeka zanimljivo poznanstvo, Lav uspešno rešava poslovne zadatke

E. O.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
drvo, grana, zodijak, proleće Foto: Unsplash/Roman Kraft

Na samom početku nedelje imamo bitno dešavanje - potpuno pomračenje Sunca i mlad Mesec u znaku Ovna. Ovo će se sve dešavati u konjukciji sa severnim čvorom. Sve navedeno ukazuje na bitne transformacije, što u nama samima tako i na mnogim segmentima života. Razmislite o svojim snovima i željama. Mnogima sledi ostvarenje istih.

Ovan

Posao: U vašem znaku imamo ova dešavanja. Nije vreme za promene, ali vreme je da sagledate stvari na pravi način. Obratite pažnju na kolege, neko može da vas razočara. Finansije dobre.

Ljubav: U ovom segmentu života lepa dešavanja. Uživaćete u prijatnom društvu. Neki mogu ući u emotivnu vezu. Zauzeti, planiranje porodice.

Zdravlje: Moguće su prolazne glavobolje i nesanica.

Bik

Posao: Dobro razmislite u kom smeru želite da idete. Ova nedelja donosi mir na ovom polju. Moguće su pozitivne vesti kada je ovaj segment u pitanju.

Ljubav: Nije period za nove emotivne veze. Možete osetiti prolazno nezadovoljstvo i indiferentnost u partnerskim odnosima. Uskoro dolaze lepi dani.

Zdravlje: Pojačana uznemirenost i nervoza kod nekih. Više kvalitetnog odmora imajte kada vam se ukaže prilika za to.

Blizanci

Posao: Razmišljaćete o novim idejama, samo budite strpljivi i ne donosite nagle odluke. Mogući konflikti sa saradnicima. Finansije bolje od sredine nedelje.

Ljubav: Dosta prijatnih dešavanja. Moguće je lepo iznenadno poznanstvo. Ubrzo divan period na ovom polju.

Zdravlje: Dobro se osećate.

sveće suncokreti horoskop zodijak Foto: Pexels/Noelle Otto

Rak

Posao: Aktivni ste i možete očekivati zbivanja koje će vam ići u prilog. Kao i mnogima ni vama nije period da pravite radikalne promene.

Ljubav: Nije najsrećnija nedelja za ulazak u ozbiljne emotivne veze. Neko od vama bitnih ljudi iz okruženja vam može privući pažnju. Ako i postoji razdaljina u bilo kom smislu, prevazićićete je. Ubrzo vam se ljubav smeši. Malo opreznosti i strpljenja.

Zdravlje: Blagi oprez na cirkulaciju i alergije ko je sklon tome.

Lav

Posao: Odličan period za rešavanje problema koji su vas opterećivali. Ova nedelja može doneti dobit. Nije period za nova ulaganja.

Ljubav: Moguća su prijatna dešavanja i ostvarenje želja. Neko vezan za inostranstvo ili neko koje je dalje od vas, pokrenuće vam emocije. Zauzeti, lepa dešavanja.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Devica

Posao: U ovom periodu budite obazrivi u komunikaciji sa šefovima. Ostanite smireni i idite ka cilju. Dobre finansije i realizacija nekih planova od ranije je moguća.

Ljubav: Na ovom polju pojačane strasti. Moguć ulazak u tajne veze. Ako ste zauzeti, obratite pažnju na komunikaciju sa voljenom osobom.

Zdravlje: Blagi oprez od lakših povreda, problemi sa stomakom kod nekih.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za april 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop