• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. APRIL: Devica gubi energiju na konflikte, Ribe se sviđaju osobi suprotnog pola

E. O.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
zodijak, astrologija, devojka, smeh, cveće Foto: Unsplash/Allef Vinicius

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

OVAN

Svesni ste da neke stvari morate odraditi i postaviti se prema određenim ljudima na čvršći način. Ipak, neće vam biti lako jer nemate adekvatnu podršku, niti razumevanje od najbližih saradnika. Dan dobar u emotivnom segmentu i u postojećim odnosima, ali i za flert.

BIK

Suočavate se sa opozicijom od strane saradnika i danas će vam biti teško da postignete uspeh, osim ako se ne priključite mišljenjima drugih i njihovom načinu rada. Jedna osoba se dosta aktivirala prema vama i pokušava da vam skrene pažnju na sebe.

BLIZANCI

Smatrate da ste u pravu i nećete dozvoliti drugima da vam se mešaju u posao ili način rada. Povremeno se možete postaviti isključivo prema drugima. Pokušajte da budete iole tolerantniji. Sve ili ništa danas može biti prisutno i u odnosu sa voljenom osobom.

horoskop, devojka, proleće, cveće Foto: Unsplash/Thought Catalog

RAK

Uspevate da napravite dogovor sa nadređenim i da obezbedite neke olakšice, ili otvorite pitanja vezana za finansijski segment. Nešto jači pritisak i nervoza, ali vam to neće smetati da obavite ono što vam je od prioriteta. Nemojte dozvoliti da vaše raspoloženje utiče na odnos sa voljenom osobom.

LAV

Dosta vam je komplikovano i naporno da uskladite svoje obaveze. Verovatno je da ćete morati da napravite značajnije promene u rasporedu, što će učiniti da se osećate nezadovoljno i napeto. Emotivni partner nije spreman da vam izađe u susret po nekim pitanjima.

DEVICA

Kontakti sa drugima vam unose nervozu i možete gubiti vreme na nepotrebne konflikte u radnom okruženju. Pokušajte da se distancirate i okrenete samo svojim obavezama. Mogućnosti za manje prilive. U odnosu sa voljenom osobom nalazite smirenje i opuštenost.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za april 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop