• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrološka dešavanja od 8. do 13. aprila: Događaji u sredu utiču na budućnost, nedelja je dan za porodicu

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0

Astrološki aspekti ove nedelje biće puni izazova.

Ponedeljak započinjemo najmoćnijim aspektom u ovoj godini. U pitanju je totalna solarna eklipsa u znaku Ovan, koja će direktno uticati na svačiji život u pogledu ličnosti, ega i energije. Dolazi do krize identiteta i može te pitati ko ste zapravo vi. Okolnosti i ljudi će vas provocirati, svesno ili nesvesno, i aktiviraće vašu bolnu tačku koju vučete godinama i niste je iscelili. Osetićete atak na svoju ličnost i integritet. To je samo poziv da otpustite neki nezdrav obrazac, razmišljanje, toksičnu osobu i vezu.

Sam Mesec u Ovnu donosi impulsivne reakcije, sve vrste iritacije i nedostatak takta. Zbog nestrpljenja i okidača u vidu spoljnih faktora lako dolazite u sukobe i konflikte. Nema slučajnih susreta i dešavanja. Obratite pažnju na ono što vam se dešava kako biste iskoristili maksimum potencijala da kreirate svoj život po svojoj meri. Ovo je vreme kada se ceni hrabrost, inicijativa i istupanje kao autentična ličnost. Zauzmite se za sebe i svoje projekte i ciljeve, a oslobodite se svega onoga što vas koči i sputava da živite život kakav želite.

U utorak rano ujutro možete očekivati važne vesti i informacije koje pronalaze put do vas. Veoma je moguće da ćete tokom dana imati mnoštvo komunikacije sa drugima, kao i prilike za kraća putovanja. Mnoge stvari se mogu veoma brzo i neplanski dešavati pa će biti važno da brzo reagujete. Moguće je da ćete morati na brzinu da donesete neku odluku. Poslušajte instinkt jer će vam on dati najbolji odgovor. U popodnevnim časovima Mesec prelazi u znak Bika što može doneti smirivanje određenih situacija i odnosa. Međutim, kvadrat sa Plutonom doneće nemir i strahove u pogledu finansija, ali i vezanosti za neku osobu ili situaciju. Znate da je potrebna promena ali toliko vam je teško da pustite određene obrasce i navike. Pojava ljubomore i posesivnosti, a ujedno i konflikt između toga da se bude vezan i da se ima sloboda.

cveće priroda devojka zodijak horoskop Foto: Pexels/jasmin chew

U sredu se događa jedan veoma redak aspekt. U pitanju je Mars konjukcija Saturn u znaku Ribe. Iako ovaj aspekt deluje par dana ranije i par dana kasnije, ovog dana se događa tačan aspekt. On donosi pitanja sudbine i karme. Vaše reakcije i dela iz prošlosti sada dolaze do naplate. “Kako seješ tako žanješ” poruka je ovog planetarnog dešavanja. Prvo su sudbinski susreti, projekti i odnosi. Sve što se dešava ovog i ovih dana ima važan uticaj za vašu budućnost. Nešto se može pojaviti kao lekcija i da vaš doživljaj bude da vas neko ili nešto kažnjava. Dok je zapravo suprotno. Čak i naizgled nepovoljne okolnosti će se ispostaviti da su veoma dobre na duže staze.

Ukoliko nešto važno započinjete ovog dana, to će trajati u vremenu. Stoga je jako važno da ovih dana budete maksimalno odgovorni i da svesno kreirate svoje ciljeve, kao i da budete uporni i dosledni. Ukoliko imate kontakt sa zakonom, ministarstvima ili drugim zvaničnim institucijama možete dobiti podršku za svoje planove. Ovog dana pokušajte da ne kritikujete ništa.

U četvrtak očekujte dosta promena, pa bi bilo idealno da budete što fleksibilniji. Očekuje vas puno komunikacije i kretanja. Rešavajte administraciju, odgovorite na mejlove i obavite razgovore koje ste odlagali. Ovaj dan iskoristite da donesete važne odluke koje će vam značajno promeniti život. Dobar je dan za pregovore, potpisivanje ugovora, trgovinu i reklamiranje. Odličan je dan za učenje i prenošenje informacija i znanja, pa možete upisati neki kurs ili edukaciju.

U petak ćemo imati retro Merkur u konjukciji sa Suncem, što će doneti značajne uvide, spoznaje, informacije i saznanja. To se može dogoditi i dan ranije. Tokom dana ćete imati značajne razgovore, susrete, dogovore, pregovore, ponude i ideje koje treba da ozbiljno uzmete u razmatranje jer nema slučajnosti. Pokreću se emotivni odnosi i može doći do razmene nežnosti. Međutim, Mesec pravi kvadrat prema Marsu i Saturnu, što donosi prepreke na putu realizacije vaših planova.

Frustracije se pojavljuju usled odlaganja i komplikacija. Najbolje bi bilo da precizno i odgovorno pristupite ovom danu da ne bi došlo do problema. Jedini način jeste da budete strpljivi i sa punom pažnjom rešavate izaozvne situacije u kojima se budete nalazili.

cveće horoskop zodijak Foto: Pexels

Subotu rezervišite za opuštanje, šalu, smeh i igru, pa isplanirajte takve aktivnosti. Okružite se decom ili veselim i opuštenim ljudima. Budite što više u prirodi, igrajte se kao dete, posetite nešto zabavno, vozite rolere ili se igrajte društvenih igara. Očekuje vas puno kretanja i razgovora. Neće vas zanimate teške teme i pobrinite se da se rasteretite od nekih težih zadataka i obaveza. Ovo nije dan u kojem je naglašen fokus, pa je stoga najbolje odložiti rešavanje važnih tema i problema za neki drugi dan. Prepustite se svetu mašte, pogledajte neki zabavan film. Mogući su propusti u komunikaciji, bilo kroz davanje netačnih informacija ili kroz nesporazume.

U nedelju je Mesec u znaku Raka, pa je to idealan dan za porodična okupljanja. Pokreću se i teme porodice, doma, nekretnine, selidbe, zajedničkog života i dece. Posebno dugoročni ciljevi i planovi se aktiviraju. Prija vam boravak kod kuće, u poznatom okruženju i u prirodi. Možete biti emotivniji i osetljiviji, pa se lako pojavljuju suze. Zbog toga možete ući u neprijatnu konverzaciju i sukob sa nekom osobom koja vam je bliska.

Autor: Jasmina Mitrović

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za april 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop