• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Totalno pomračenje Sunca i mlad mesec u Ovnu: Ova 4 horoskopska znaka biće najviše pogođena

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Otpustite negativne emocije i energiju

  • 0
Pomračenje Sunca, Južna Amerika Foto: Tanjug/AP

Danas ćemo imati potpunu solarnu eklipsu na 19. stepenu Ovna. Vreme je za transformacije na mnogim segmentima. Samo pomračenje neće nužno označiti loše događaje, iako mnogima zastršujuće zvuči.

Prema rečima astrologa Aleksandre Bjeljac, doći će do bitnih dešavanja tamo gde će vam se ovo pomračenje dešavati i u kojoj kući vam je znak Ovna. Mlad mesec donosi promene, ali zbog retrogradnog Merkura budite oprezniji nego pre!

Samo stvari na koje dugo čekate i već su spremne možete pokrenuti. Rad na sebi je neophodan i otpustite negativne emocije i energiju. Razmislite i odbacite sve što vas muči. Možete biti uznemireni. Mogući su loš san i problemi sa zubima, sinusima glavoboljama.

Dakle, neće biti ništa strašno, samo pogledajte da li imate lične planete oko 19. stepena Ovna i u kojem polju se pomračenje i mlad mesec dešavaju.

Ovan, Rak, Vaga i Jarac u znaku i podznaku mogu malo jače da osete ovo dešavanje koje ima produženo delovanje narednih 6 meseci.

Ovako izgledaju detaljnije prognoze za ova četiri horoskopska znaka, prema pisanju "Your Tango".

Ovan

Horoskop ovan Foto ilustracija: Telegraf

Iskrenost i organizacija će biti jedna od ključnih tema ovog tranzita, koji će vas učini svesnijim šta želite u svom životu i šta ste spremni da prihvatite.

Sadašnji tranzit će vas učiniti mnogo odlučnijim da ostvarite svoje snove.

I planiranje će biti lakše, a Saturn u Ribama bi mogao da vas iznenadi tako što će vam pomoći da postanete strpljiviji tokom ovog procesa.

Težnja ka strukturi može vam omogućiti da i dalje budete strastveni u vezi sa svojim ciljevima. Ako je potrebno da se vratite rutini, sada je povoljna energija i za to.

Sezona pomračenja nam svima donosi više svesti i gura nas da napišemo sledeće poglavlje i nastavimo više da se krećemo ka cilju koji priželjkujemo.

Ovnovi sada vide i napredak jer su mnoge stvari izašle na videlo u poslednjih nekoliko nedelja. Uočljivo je kako rušite barijere i vidite svoj potencijal i izvanredne sposobnosti.

Naučite da cenite svoje talente i procvetajte u moćnu verziju sebe.

Rak

Horoskop rak Foto ilustracija: Telegraf

Ovo je jedan od moćnijih tranzita koji će vam omogućiti da započnete svoju priču i vidite dinamiku vašeg odnosa sa kolegama i porodicom.

Pomračenje Sunca vas gura ka tome da stvorite ravnotežu i preuzmete vodeću ulogu na pozicijama ili poljima gde je potrebno vaše vođstvo.

Ako ste stidljivi, narednih nekoliko meseci će vam pokazati kako da preuzmete kormilo u situacijama koje to zahtevaju. Osećaćete se mnogo više kao vođa kako vam je i suđeno da budete.

Energija pomračenja će vas učiniti više orijentisanim na ciljeve i možda ćete čak razviti strast za učenjem nečeg novog što će katapultirati vaš sektor karijere.

Iako stvari mogu da postanu stresne, znate kako da premostite ravnotežu jer će vam vaše komunikacijske veštine i takt dati prednost.

Sada se oslobodite, verujete sebi i izgradite osnovu neophodnu za više dostignuća.

Vaga

Horoskop vaga Foto ilustracija: Telegraf

Još jednom, plešete na sličnu melodiju, ali sada vas vodi novi dirigent, koji će vas naučiti kako da upravljate ovom novom melodijom.

Sa pomračenjem Sunca u Ovnu, uočavate da druga strana medalje nosi sa sobom i harmoniju i jedinstvo, posebno u romantičnim vezama.

Kako vaše emocije zauzimaju centralno mesto u ovom periodu, možda se još sećate trenutaka ste osetili nepravdu ili doživeli udarce, ali pomračenje Sunca će vam omogućiti da izlečite ego i da vidite više pozitivnosti i romantike na horizontu.

Vrlo je moguće da osećate dostignuće tokom ovog perioda i da udišete sve nove mogućnosti i snove u vaš život.

Možda već osećate da sve imate pod kontrolom i da je ovo tranzit isceljenja koji će nastaviti da utiče na vaš život u narednih nekoliko meseci.

Ako se stara veza ponovo pojavi, imate priliku da zatvorite poglavlja i da oprostite. Podsetite se da se sve dešava sa razlogom i dokle god učite iz tih iskustava, manje je verovatno da ćete ponoviti stare greške.

Jarac

Horoskop jarac Foto ilustracija: Telegraf

Kako ste kardinalni znak, osetićete prilično moćnu energiju, jer sezona pomračenja Sunca traži vazduh, predah i malo olakšanja.

Od vas se očekuje strpljenje i istrajnost.

Vaše veštine upravljanja su sada od suštinskog značaja na poslu. Vodićete najbliže ljude kroz surovost ovog ciklusa.

Naučićete kako da preuzmete komandu u svim aspektima svog života, ali jedno je sigurno - kuće ćete da blistate.

Ne morate da birate između posla i kuća, možete biti zvezda u oba sektora.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za april 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop