• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. APRIL: Neko je zainteresovan za Bika, Jarac želi da se približi simpatiji

E. O.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, ruže Foto: Unsplash/Travis Grossen

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

OVAN

Vrlo interesantan dan. Neko vam svojim uticajem ili podrškom može pomoći da dođete do onoga što želite. U kontaktu sa nadređenom osobom možete pokrenuti pitanja koja su vam bitna. Sa voljenom osobom pravite velike planove.

BIK

Iako će vam povremeno biti teško da se usredsredite na obaveze, ovo može biti produktivan i ispunjen dan. Ne dozvolite da vas tvrdoglavost drugih izbacuje iz takta. Neko vam može priznati svoju zainteresovanost. Iznenađeni ste, ali prijatno.

BLIZANCI

Imate mnogo obaveza, ali vam stiže pomoć od kolega i saradnika. Danas slobodno možete zatražiti uslugu prijatelja, jer su spremni da vam izađu u susret. Velika strast u kontaktu sa voljenom osobom. Odlično i za nova poznanstva, društvene mreže.

zodijak, astrologija, devojka, smeh, cveće Foto: Unsplash/Allef Vinicius

RAK

Na neke situacije danas ne možete uticati, pa jedino možete da se prilagodite okolnostima i drugima. Ono na šta ste se obavezali moraćete da ispoštujete i ispunite. U emotivnim odnosima možete osećati izvesnu vrstu pritiska ili posesivnosti od strane partnera.

LAV

Kontakti sa poslovnim saradnicima i kolegama su previše teški za vaš ukus, pa ćete gledati, kad god ste u mogućnosti da se sklonite ili okrenete ka svojim prioritetima. Ne izbegavajte da uradite ono što znate da morate. Emotivno je dobar dan za flert i avanturu.

DEVICA

Koliko god neke situacije izgledale zahtevno, a obaveze nagomilano morate krenuti da rešavate stvari jednu po jednu. Videćete i sami da ćete uspeti da obavite ono što ste zamislili. U emotivnim relacijama danas funkcionišete po principu strasti.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za april 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop