• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

NEDELJNI HOROSKOP: Ovnovima kraj nedelje donosi bolje finansije, Vodolijama planiranje zajedničkog života

E. O.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
horoskop, zodijak, astrologija, ptica, proleće, lepo vreme, drvo Foto: Unsplash/Mark Olsen

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Mnogo zanimljivih aspekata imaćemo na samom kraju ove nedelje. Mars će biti u lepom aspektu sa Uranom i vodiće nas ka osećaju nezavisnosti i slobode.

Zatim, isto krajem nedelje, Jupiter će biti u konjukciji sa Uranom. Taj aspekt na globalnom nivou donosi veće promene kada je poljoprivreda i još dosta toga u pitanju, ali koje ćemo i mi kao pojedinci osetiti.

Sunce prelazi u znak Bika, ali na samom kraju praviće teži aspekt sa Plutonom opet na globalnom nivou, ali i mi sami možemo imati unutrašnje sukobe i probleme sa autoritetima, zato budimo oprezni.

Ovan

Posao: Sam kraj nedelje donosi rezultate i bolje finansije. Na ovom segmentu života nekako se mnoge stvari pokreću i nagoveštavaju lepe promene.

Ljubav: Na ovom polju neko vam pokreće emocije. Radite na vašim odnosima sa drugima. Zauzeti, imate podršku partnera.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Bik

Posao: Vreme manjih ili većih blokada, ako ih je bilo, prolazi. Sredinom nedelje i kod vas mnoge stvari se pokreću. Prijatan iznenadni glas će vas obradovati. Povećana potrošnja novca.

Ljubav: Na ovom segmentu i dalje je moguće da vam se dešavaju platonske ljubavi ili manja razočarenja. Zauzeti, u ovom periodu imate potrebu da se izolujete od svega. Manja prolazna nezadovoljstva su moguća.

Zdravlje: Pojačane napetost i nervoza. Više sna i odmora.

Blizanci

Posao: Za pojedine i dalje napeta situacija. Ako vam nešto zasmeta nemojte burno reagovati. Iskoristite vaš šarm i dobre kontakte i sve će biti kako treba. Bolje finansije krajem nedelje.

Ljubav: Lep period za nova poznanstva i ljubav. Mogućnost ulaska u avanturu. Dosta druženja i nezaboravnih trenutaka ove nedelje.

Zdravlje: Dobro se osećate, samo i vi kao i mnogi, blagi oprez od virusnih infekcija.

proleće horoskop zodijak Foto: Pexels/Jill Wellington

Rak

Posao: Aktivni ste i rezultati neće izostati. Polovinom nedelje može doći do manjih nesuglasica sa saradnicima. Finansije dobre.

Ljubav: Još samo malo i u ljubavi vam slede srećni trenuci. Ni u ovoj nedelji nećete ostati imuni na nečije prisustvo. Zauzeti, bez većih promena.

Zdravlje: Digestivni trakt može biti osetljiv.

Lav

Posao: Od kraja nedelje stiže rešenje problema i olakšanje, ako ste bili u fazi zastoja. Ostali će biti aktivni i zadovoljni svojim radom. Ovo posebno važi za osobe koji se bave ortačkim poslovima ili radom sa ljudima.

Ljubav: Nekima ova nedelja može doneti zanimljivo poznanstvo osobe koja ne živi blizu vas i bavi se kreativnim poslom. Zauzeti, planiraćete zajednički život ili lepo putovanje.

Zdravlje: Oscilacije u pritisku i bol u mišićima. Odmarajte!

Devica

Posao: Može doći do manjih nesuglasica i pojačane nervoze kad nekih. Sam kraj nedelje vam otvara nove mogućnosti i stvara dobre finansijske prilike.

Ljubav: Na ovom polju bez bitnih dešavanja. Nije najbolji period za ulazak u nove emotivne veze. Vraćanja bivših je moguće. Zauzeti, partner može imati pojačanu nervozu koju ne bi trebalo da doživljavate lično. Vi pokušajte da ostanete smireni.

Zdravlje: Moguće su lakše povrede i pad energije.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za april 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop