• 0

Vreme čitanja: oko 14 min.

ASTRO VODIČ: Jarčeve čekaju ljubavna iznenađenja, Rakovi se prepuštaju dobroj hrani

Vreme čitanja: oko 14 min.

Astrolog Olga Savić tumači kretanje planeta za period od 15. do 21. aprila 2024. godine

  • 0

Kojim znacima Zodijaka naredne sedmice stiže podrška planeta da ostvare sve što žele? Čega bi trebalo da se čuvate, a šta će vas prijatno iznenaditi?

OVAN

Ovan, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Minerali i vitamini kroz sveže voće i povrće, ali i proteini kroz meso (juneće ili ćureće) i ribu pomoći će vam da ojačate odbrambene snage organizma i dati vam energiju koja vam je sada itekako potrebna.

Ljubav

Bilo da ste slobodni ili zauzeti – dašak prošlosti struji ovih dana oko vas, pa neće biti iznenađenje ukoliko ili osetite potrebu da obnovite kontakt sa nekim…ili spletom slučajnosti (zar one zaista postoje?) naletite na bivšu simpatiju, partnera... Šta ćete raditi sa tim kontaktom ili susretom zaista ne znam, ali verujte da se ne kaže bez razloga da prošlost treba ostaviti u prošlosti – a vi kako god vam drago. Za slobodne Ovnove je mnogo bolje da se okrenu ka novim ljubavnim prilikama, kojih sada itekako ima a za zauzete – imate dovoljno toga što vas opterećuje, zar vam je stvarno još potrebno da se bakćete i sa prošlošću?

Posao

Verovatno neće biti lakša sedmica u odnosu na onu prethodnu, ali će biti ipak uspešnija i bolja. Sada vam niko ne može oduzeti titulu “radnika udarnika” jer to zaista i jeste – u ovim danima ste kao multipraktik - sve radite, svuda idete, sve pokušavate da stignete, a usput ispravljate i tuđe i sopstvene greške. Nastavak dogovora i pregovora koji su započeti u prethodnom periodu ipak će sada funkcionisati jednostavnije i lakše će se naći zajednički jezik. A moguće je da stignu i povoljne finansijske informacije.

Zdravlje

Obratite pažnju i na ishranu i na odmor i na makar povremenu rekreaciju i na to koliko i kako spavate.

BIK

Bik, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Najviše bi vam odgovaralo povrće, a sve ostale namirnice biste trebali da svedete na najmanju meru. Ali, to je ipak malo nerealno za očekivati. Apetit je pojačan, ipak pokušajte da ga držite pod kontrolom.

Ljubav

U nekim momentima zahtevna, u nekim lepa nedelja je pred vama. Nervoza se umiksala sa emocijama, a fina dešavanja sa brigama. Evocirajte lepe uspomene, posetite mesta na kojima ste uživali zajedno, probudite strasti i dobra sećanja. Neka dobra osećanja iz prošlosti ponovo postanu sadašnjost i budućnost. Slobodni Bikovi – i vi možete da zakoračite u prošlost – neko u realnosti, a neko u mislima. Ukoliko baš baš želite da ponovo pokrenete neki kontakt – sada to možete. Staro može postati novo, ali jedino ako ste oboje kao osobe sazreli. Ima li prostora za nove ljubavi? Ima – preko društva, prijatelja, izlazaka ili društvenih mreža.

Posao

Do vas će doći vesti kojima ste se nadali ili informacije koje su vam potrebne. Možda će to biti vesti o novcu, o potpisivanju ili zaključivanju ugovora, možda informacije od ljudi kojima verujete ili koji su spremni da vam daju podršku i pravi savet. Nečija pomoć će vam biti od velike važnosti. Pojedini Bikovi će sklopiti dogovor u tajnosti ili kovati planove sa čijom će se realizacijom krenuti od kraja aprila. Po pitanju finansija ćete u ovoj sedmici biti prilično zadovoljni. Mogućnost naplate starog potraživanja.

Zdravlje

Blaže prehlade. Kontrolišite ishranu.

BLIZANCI

Blizanac,  Blizanci znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Trudite se da obroci budu raznovrsni, ali ipak prednost dajte povrću u svežoj formi i kroz salate. Mleko i mlečne proizvode smanjite, a pojačajte unos "zdravih" žitarica, najbolje kroz doručak.

Ljubav

Više pozitivne energije, radosti i dobrog raspoloženja biće prisutno u vašim emotivnim relacijama. Naravno da ćete oboje imati svoje ne baš sjajne momente, naravno da ćete umeti i da opteretite i da iznervirate jedno drugo – ali će se to lakše prevazilaziti u ovim danima. Ukoliko ste imali neki problem u komunikaciji ili se saplitali na određenim temama – sada je dobar trenutak da se ovo reši na pozitivan način. Slobodni Blizanci – vaš će se vladar u svom retrogradnom hodu susresti sa Venerom koja vlada uživanjima i ljubavlju – pa možete sresti staru simpatiju ili naleteti na bivšeg partnera. Ne propuštajte ni jednu priliku za zabavu i za okruženost pozitivnim ljudima i dobrom atmosferom. Flert, strast.

Posao

Sve ono što je u proteklom periodu funkcionisalo usporeno, sve ono što se prolongiralo i odlagalo, sada može ili biti realizovano u potpunosti ili se makar brže pokrenuti. Iako ste i na dalje u zahtevnom i ozbiljnom poslovnom periodu – sada ćete lakše funkcionisati, imati određene povoljnosti ili će vam se otvoriti nove/stare poslovne šanse. Nekima od vas se može javiti bivši poslodavac, saradnik ili ćete biti pozvani na razgovor od kojeg ste već bili spremni da dignete ruke. Finansijski nešto povoljnija sedmica.

Zdravlje

Osetljiv respiratorni sistem.

RAK

Rak, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Gurmanluk i hedonizam teško zaobilazite u ovoj sedmici. Makar sa svog menija izbacite veću količinu slatkiša i trudite se da izbegavate da svaki čas grickate nešto između obroka.

Ljubav

Iako je odnos sa partnerom dosta stabilan – imaćete osećaj da se razmimoilazite po bitnim pitanjima, da vam je potrebno više pokušaja da biste se uklopili i da se ne razumete baš uvek. No, sve ovo su kratkotrajne prepreke koje se sada daju prevazići – emocije postoje, samo je potrebno da istinski čujete jedno drugo. Slobodni Rakovi – dobre prilike za flertovanje ili nešto više od toga idu kroz društveni život, kroz izlaske i zabavu, ali i preko društvenih mreža. Možete naleteti i na nekog ko vam je davno bio simpatičan i sa kim će vam komunikacija prijati. Bivši partner može pokušati da vas podseti na sebe.

Posao

Lakše ćete se sporazumevati sa onima oko vas, pa je ovo dobar trenutak da se isprave neke potencijalne "neravnine" u komunikaciji koje su stvorene u prethodnom periodu. Takođe, svi propusti ili greške (tuđe ili vaše) koji su napravljeni, sada su više nego rešivi. Iako i na dalje možete imati situacije kada nešto ne možete da uradite ili rešite iz prvog pokušaja, ili kada se kasni po važnim pitanjima, dogovorima – dašak sreće jeste na vašoj strani, pa će se sve ovo lagano prevazići i obaviti. Finansije – idu troškovi.

Zdravlje

Glavobolje, osetljivost na promenu vazdušnog pritiska.

LAV

Lav, znak, Astrologija, Zodiac, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Želite da izgledate najbolje što možete, ali to će biti prilično teško obzirom da ste u periodu kada je apetit teško kontrolisati. Izbacite brzu hranu i preskačite obroke u večernjim satima.

Ljubav

Ako ste u proteklom periodu partner i vi “zatalasali” vaš odnos nestrpljenjem, nervozom i bandoglavošću – sada bi bio baš fin momenat da “vadite fleke”, rešavate, ispravljate. Da se setite onoga – lepa reč i gvozdena vrata otvara. Jer, lako ćete doći do sklada i pokrenuti fina osećanja i dešavanja.

Nemojte samo da to “primirje” bude kratkog daha i da u danima vikenda opet oboje krenete da vežbate tvrdoglavost. Slobodni Lavovi – neki susret, poznanstvo, komunikacija – može itekako zagolicati vašu maštu. Susret sa starim prijateljima doneće vam dobru zabavu i pokrenuti lepa osećanja.

Posao

Otvoriće se prilika da završite nešto što ste započeli a što vam je predstavljalo problem. Sada je dobar trenutak za rešavanje zaostalih obaveza i papirologije. Moguće su povoljne informacije o poslovnom putovanju ili važnom dogovoru. Nagoveštaj većih poslovnih promena je više nego aktuelan od ove sedmice, a one će biti realizovane u narednih dvadesetak dana. Iako su vam finansije nestabilna stavka u poslednje vreme, možete čuti neke povoljne vesti – možda o naplati zaostalog potraživanja.

Zdravlje

Meteoropatske tegobe, kao i problem sa stomakom i varenjem.

DEVICA

Devica Astrologija, Zodiac, znak, Horoskop, horoskopski znak, horoskopski znaci Foto: Pixabay

Hrana

Mleko i mlečne proizvode izbegavajte ili smanjite na najmanju meru, kao i mesne prerađevine. Koristite žitarice, povrće – naročito mladi luk, zelenu salatu, zelje. Izbegavajte pikantne i jake začine.

Ljubav

Partner i vi sve više ulazite u fazu u kojoj se pravi osnova za dogovor koji će doneti velike promene u vašem odnosu. E sad, te promene mogu biti raznorazne – neki parovi ulaze u period koji će doneti bitne zajedničke odluke koje vode odnos napred, učvršćuju ga i produbljuju. Biće i onih parova kojima će naredni period doneti odluku o odvajanju. Ukoliko ste vi lično u odnosu koji je nestabilan i komplikovan, ne zaboravite jednu stvar – okolnosti će biti na vašoj strani, ali samo ako oboje budete spremni na kompromis i na to da menjate sebe. Slobodne Device – komunikacija sa nekim se lepo razvija.

Posao

Ovo je nedelja kada ste pojačano motivisani, kada se pred vama otvaraju nove poslovne prilike (a moguće su i neke stare ponude, saradnje ili nastavak dogovora), kada osećate priliv pozitivne energije. Sedmica iza vas je bila dosta naporna i zahtevna i sada osećate da vam se vraća optimizam i snaga. Čak i ako neke situacije budu išle sporije od očekivanog – izvesno je da je rezultat povoljan po vas. Ovo je

dobra sedmica i po pitanjima finansija – prilivi su dobri, a moguća je i naplata starog potraživanja.

Zdravlje

Prilično solidno stanje.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za april 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop