• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Sunce ulazi u znak Bika: Ko će lebdeti od ljubavi, a ko će se okrenuti domu i porodici?

E. O.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Fokus je maltene na svim segmentima

  • 0
Dženifer Lopez i Ben Aflek, Jennifer Lopez and Ben Affleck Foto: Profimedia/JosiahW / BACKGRID

U petak, 19. aprila počinje vladavina novog horoskopskog znaka Bika, drugog po redu u Zodijaku. Kako je već počelo proleće, sve se budi i cveta; idealno je vreme i da budemo svesniji perioda u kome smo i da je vreme da uživamo.

U pitanju su harmonični trenuci koji "insistiraju" da upijemo svet oko sebe, a sve zbog toga što Bikom vlada Venera, planeta ljubavi i lepote.

U ovom periodu svi znaci Zodijaka mogu biti skloniti stabilnim koracima na svojim željama u odnosu na pritiskanje tokom vladavine Ovna. Vreme je da upijemo ono društveno što život nudi, ali i umetnički i finansijski. Znakovi na koje će ulazak Sunca u Bika najviše uticati su logično Bik, zatim Lav, Škorpija i Vodolija; zanimljivo, sve su fiksni znaci.

Ovan

Iako je kraj vašeg horoskopskog znaka, nema razloga da tugujete u narednoj vladavini Bika. Kada je Sunce u Biku, to je vaša druga kuća prihoda, što će biti glavni fokus. To je znak da ćete imati šansu da ideje pretvorite u novac, piše "Popsugar". Radićete na negovanju sopstvene vrednosti, a zauzvrat ćete dobiti rezultat - isplatu.

Bik

Posle boravka Sunca u vašoj prirodnoj 12. kući koje vas je činilo pospanim, sada je vreme da izađete na sunčevu svetlost i podelite ideje sa svetom. Vreme je da se bavite sopstvenim projektima, a trenutak je da ispromovišete lični brenda koji će naići na odobravanje.

sloboda priroda devojka  horoskop zodijak Foto: Pexels/Andrea Piacquadio

Blizanci

Idealna je prilika da zagrlite svoju društvenu stranu, da se povežete sa dragim ljudima i timovima. Ujedno biće vam potrebno dodatno punjenje energije i ozbiljan odmor, pa ćete otkriti jogu, meditaciju ili čak vođenje dnevnika.

Rak

U prethodnom periodu vam je bilo aktivno polje karijere, žudeli ste za priznanjima, ali sada ćete se okrenuti negovanju odnosa sa prijateljima i kolegama, pošto će Sunce ući u vašu prirodnu 11. kuću. Takođe, bićete posvećeni dugoročnim željama.

Lav

U narednom periodu biće vam lakše da se nađete u centru pažnje. Sve što budete radili, biće to sa puno strasti, a dobićete zaslužene aplauze i priznanja. Ujedno se možete osećati povučeno dok ne budete odredili prioritete.

Devica

Ovo je sad vaša šansa da napravite korak dalje od svoje svakodnevne rutine koju jako volite. Vreme je da malo verujete, putujete i upoznajete nove ljude, ali i da spoznate neke nove veštine. Usmerite se na iskustvo koje vam može otvoriti oči.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za april 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop