• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

Susret Jupitera i Urana u Biku prvi put posle 83 godine: Šta će ova retka konjukcija doneti vašem znaku?

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Susreću se najsrećnija planeta Jupiter sa planetom inovacija Uranom

  • 1
Horoskop, zodijak, astrologija, jupiter Foto: Pixabay

Prvi put posle 1941. godine na nebu se dešava redak astrološki aspekt: konjukcija Jupitera i Urana u fiksnom znaku Bika i čeka nas od nedelje 21. aprila.

Šta ovaj aspekt znači?

Signalizira potpuno nov ciklus duhovnih i umetničkih prodora kao i finansijskih promena u društvu, a isto tako verovatno može dovesti do srećnih promena u životu u narednih 14 godina, piše "Woman's world".

Posle 83 godine ova dva planetarna moćna znaka sastaće se prvi put u znaku Bika, dok se inače susreću na otprilike 14 godina, u zavisnosti da li je neka planeta išla retogradno ili ne. Jupiter je planeta obilja, bogatstva i smatra se najsrećnijom planetom na nebu, dok je Uran planeta inovacija, pobune i revolucije, pa ima tendenciju da podstakne šokantne promene iz vedra neba.

Njihova konjukcija dešava se u zemljanom znaku Bika kojim vlada Venera, planeta ljubavi, lepote, umetnosti i novca. Kada se ove dve planete spoje, možete očekivati ogromne promene iznenađenja za svaki horoskopski znak i šanse da krenete u novom pravcu kako biste podstakli lični rast.

Njihov naredni susret desiće se 2037. u znaku, piše "Parade".

Šta to znači za svaki horoskopski znak?

Ovan

Ovaj susret dve planete na vas će uticati u finansijskom sektoru, razmislićete kako da uštedite ali i investirate. Ono za čim ste žudeli, sada će se i ostvariti.

Bik

Za vas kreće period jačeg samopouzdanja, entuzijazma, ali i promene slike o sebi. Želećete da menjate način na koji se predstavljate svetu. Bićete u kontaktu sa intuicijom i željom za rastom.

Blizanci

Ovaj aspekt pada u vašoj zoni duhovnosti što može povećati vašu svest o snovima i motivisati vas da negujete mentalno blagostanje. Bićete manje društveniji u narednom periodu i težićete odmoru.

horoskop, zodijak, astrologija, ljubavni par, zaljubljenost, kiša Foto: Pexels/Shukhrat Umarov

Rak

Možete očekivati iznenadne promene vezane za ljude sa kojima ste u kontaktu. Nemojte se iznenaditi ako se neka prijateljstva prekinu dok bi neke platonske ljubavi mogle da procvetaju.

Lav

Budite spremni na promene u profesionalnom svetu. Moguće je da već neko vreme osećate da vas kolege koriste za lične uspehe, pa vi ne dolazite do izražaja. Budite slobodnijeg duha.

Devica

Vašu rutinu tokom ovog aspekta možete dovesti do višeg nivoa. Postaćete više avanturistički nadhnuti. Razmislite o nekom kratkom putovanju ili unapredite svoje veštine znanja i jezika.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ne morate da imate kilo šminke da biste osvojile ili bile osvojene: Ovim muškarcima to nije bitno

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Horoskop

Komentari

  • Momo

    17. april 2024. | 06:08

    Moja je sreca ukanti od smeca zato ja utaj horoskop neverujem

    Podelite komentar