• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ova dva znaka predodređena su da se zaljube do ušiju pre kraja 2024. godine: Pogledajte ko je još na listi

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Zvezde su izuzetno naklonjene za ova dva horoskopska znaka

  • 0
par, ljubavni par, ruke, prsti Foto: Unsplash/Ryan Franco

Za sve koji su u misiji da upoznaju partnera za ceo život ili se pitaju da li ga možda već znaju - astrologija je odličan način ne samo da utvrdite kompatibilnost u svim oblastima života, već i da vidite koje je najbolje vreme da upoznate svoj savršen par i da imate uspešnu vezu.

A za jedan horoskopski znak, kako ističe profesionalni astrolog Kerol Star - kaže da je vreme možda sada.

- Postoji jedan horoskopski znak koji će ove godine upoznati ljubav svog života - uverena je Kerol predviđajući Škorpiji najveću sreću.

I dok je Starova izabrala Škorpiju kao svog favorita, i Strelac je znak koji će najverovatnije upoznati ljubav svog života ove godine, ali i drugi znakovi mogu da očekuju više romantike u postojećim vezama ili da upoznaju nekoga ko će uneti magiju u njihov svet.

Paris, Pariz, reka, proleće, grad ljubavi Foto: Shutterstock

Prema pisanju "Your Tango", ovo su znaci koji će najverovatnije upoznati ljubav svog života pre kraja 2024. godine.

1. Škorpija

Pošto se Jupiter do maja nalazi u Biku, unoseći obilje i uzbudljivu energiju u vašu kuću za odnose, Škorpija i znakovi koji su u usponu imaju snažnu priliku da upoznaju ili da potvrde već postojeću ljubav svog života - pre kraja godine.

Kod Škorpija takođe predstoji i mnogo energije i podrške od Saturna u Ribama, što im daje više sigurnosti u odnosima.

Pa čak i kada Jupiter uđe u Blizance, stvari će i dalje izgledati obećavajuće za Škorpije, jer im omogućava da osete puno isceljujuće energije i energije poverenja koja će im omogućiti da otvore svoja srca nekome dostojnom. Posebno nakon što "izdrži" Saturn u tranzitu Vodolije.

Kako poručuje astrolog, sada je vaš trenutak da slobodno date svoje srce jer ćete privući nekoga ko vas poštuje i ceni, i nudi jasnu situaciju.

2. Strelac

Iako može biti izazova sa Saturnom koji aspektuje Jupiter u Blizancima, još uvek možete da iskusite razne prilike za ljubav i energiju u vezi. Jupiter u Blizancima donosi blagoslove vašoj kući za odnose, čineći vas optimističnijim u pogledu budućih ljubavnih interesovanja.

Vladar vaše sedme kuće će imati svog vladara u tranzitu skoro godinu dana, tako da će judi koje sretnete tokom ovog vremena biti usklađeni sa onim što želite generalno i u odnosima.

Međutim, na tom putu još uvek ima izazova, zato budite strpljivi. Sezona pomračenja donosi mnogo neprijatne energije u vaše kuće za odnose, ali i mnogo otkrića.

Jupiter ulazi u znak Blizanaca u maju, što bi mogao da bude period koji će da vam otvari oči, a vi ćete biti izloženi ličnom rastu, nakon čega ćete možda bolje da razumete šta zapravo tražite u vezama.

3. Blizanci

Sa Jupiterom koji je spreman da uđe u vaš znak u maju možete da osetite kako magnetna energija pokreće stvari za vas. April može biti period u kojem će vam se ponuditi obilje prilika da se oslobodite onih veza koje vam više ne gode i da zaustavite toksične cikluse.

Maj, uglavnom pred kraj, mogao bi da bude uzbudljiv period, posebno kada Venera i Jupiter uđu u vaš znak, čime će da se pokrene snažan ciklus koji vam može doneti mnogo sreće, čak i pored Saturna koji vas drži u pripravnosti.

Slična energija se nastavlja i prema početku juna.

Ljubav, ljubavni par, zalazak Sunca, Jezero, izlet Foto: Shutterstock

4. Devica

Saturn trenutno prolazi kroz vašu sedmu kuću, koja simbolizuje vaš "kosmički plus jedan". Iako Saturn ima lošu reputaciju, ovo može biti obećavajuće za vas, posebno sa Jupiterom u Blizancima koji je spreman da malo ublaži situaciju.

Međutim, jedno je sigurno, uživaćete u onome što će vam ovaj promenljivi tranzit doneti.

Dok će vam pomračenja pomoći da razmislite o tome šta više ne želite u vezama, Jupiter u Blizancima će vas približiti ljudima koji su više usklađeni sa onim što tražite.

Sledi period sa dosta iskrenosti i transparentnosti jer sa Saturnom u sedmoj kući, možete jasnije da vidite ko je vredan vašeg vremena, a ko nije.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za april 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop