• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

5 horoskopskih znakova koji će vas bezuslovno voleti, bez obzira na sve

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ljubav okreće njihov svet

  • 0
Film La La Land Printskrin: Youtube/Lionsgate Movies

Bez obzira na to kom horoskopskom znaku pripadate, većina ljudi nastoji da praktikuje bezuslovnu ljubav prema bližnjima i ostatku čovečanstva, ali to nije uvek ni izvodljivo ni moguće. Pre svega, samoj ljudskoj prirodi je teško da se odupre tendenciji da budemo prevrtljivi i, ponekad, čak i sebični.

Ali čak i sada, kada se ideja bezuslovne ljubavi čini gotovo zastarelom, postoje neki horoskopski znaci koji vole nesebično svim srcem, što ih čini zaista posebnim.

Kolačići, ljubav Foto: Shutterstock

Evo 5 horoskopskih znakova, prema pisanju "Your Tango", koji vole - bezuslovno.

1. Bik

Bik živi i umire za romantiku. Oni vole da vole i vole da budu voljeni. Ljubav je ta koja ih ujutru diže iz kreveta. Iako može izgledati kao kontrast da veliki, moćni, često posesivni Bik može da bude sposoban da voli bezuslovno, pogledajmo jednu od ključnih osobina Bika - tvrdoglavost.

Upravo ta tvrdoglavost, nespremnost da se odustane, drži Bika da voli duboko i bezuslovno. Skoro kao da je to čin prkosa.

2. Rak

Budući da su Rakovi poznati po tome da su veoma osetljivi kada je u pitanju ljubav, može izgledati kao da mogu da budu prenapadni, ali to nije slučaj. Iako Rak, budući da je beznadežan romantičar, voli sve što ima i to bezuslovno, on ne preteruje.

Za razliku od Bika, Rak neće dozvoliti da napravite budalu od njega i otići će pre nego što učinite tako nešto. Međutim, to ih neće sprečiti da vas bezuslovno vole izdaleka.

3. Strelac

Zašto Strelac voli tako bezuslovno? Zato što je podjednako i optimista i što rizikuje. Obe osobine koje su izuzetno važne za bezuslovnu ljubav prema nekome. Kada nešto krene naopako, posebno sa njihovom ljubavlju, Strelac gleda na svetlu stranu stvari.

Zatim, ako izgleda kao da je njihova ljubav ugrožena, Strelac čini veoma hrabar potez da je zadrži netaknutom. Strelac ne samo da voli bezuslovno, već radi na održavanju ljubavi koju poznaje i ima.

Ogledalo, ljubav prema sebi, srce, crtanje srca, voleti sebe Foto: Shutterstock

4. Ribe

Za Ribe ljubav nije samo romantična, već i esencijalna. Ribe su toliko pune ljubavi, simpatije i brige za sve u svom životu da malo ostavljaju za sebe. Ali iako to može biti grozno za Ribe, biti voljen od strane Riba je izvanredno.

One neće nigde, ostaju tu gde jesu, čak i u slučajevima kada treba da se okrenu i pobegnu.

5. Devica

Ono što Devicu drži zaključanom u bezuslovnoj ljubavi jeste to što ne zna kako da je pusti. Dok se Ribe zadržavaju, gutaju svoj ponos kada im je potrebno, Devičina ljubav je zarobljena jer nije sigurna kako da otrese tu ljubav koju imaju.

Slično Ribama, ovo nije tako sjajno za Devicu, ali odlično za one koje Devica voli. Devica će vam oprostiti iznova i iznova, jer to je sve što znaju da rade.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za april 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop