• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. APRIL: Bikovi imaju porodične obaveze, Ribe treba da se posvete sebi

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
proleće horoskop zodijak Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Ako budete išli na sto strana, verovatno ni na jednoj nećete završiti ono što ste planirali. U suštini, najviše će vam prijati ako budete u kontaktu samo sa ukućanima i eventualno emotivnim partnerom. Oni vam sada donose dobru energiju i smiruju vas.

BIK

Iako ste planirali da ovaj dan posvetite sebi, ispašće da se od vas očekuje da pomognete ukućanima oko nekih obaveza. Baš i niste u bajnom raspoloženju za tako nešto, ali ne želite da im se zamerate. Sa voljenom osobom ćete želeti da se distancirate od svih....

BLIZANCI

Konačno jedan lep dan da popravi utisak prethodnih, koji su bili nešto lošiji. Odlična energija, vi ste u super raspoloženju i ovo vreme biste trebali da provedete u zabavi, opuštanju, kontaktu sa prijateljima ili sa emotivnim partnerom. Opustićete se i uživati.

horoskop, devojka, proleće, cveće Foto: Unsplash/Thought Catalog

RAK

Tranzitni Mesec u vašem polju doma i porodice unosi pozitivnu atmosferu među ukućane. Izuzetno će vam prijati da se posvetite članovima svoje familije, i možete provesti divne zajedničke trenutke. I sa voljenom osobom dobar kontakt i komunikacija.

LAV

Naglašeno polje pokreta, komunikacije, kretanja, komšiluka, kraćih putovanja. Ovaj dan provedite družeći se i razgovarajući sa onima koje volite i koji su vam važni. Osećate se jako dobro i trudićete se da unesete dobro raspoloženje i optimizam gde god da se nađete.

DEVICA

Vreme je da sve svoje obaveze gurnete na stranu, da se posvetite sebi i onima koji su vam dragi i bliski. Organizujte okupljanje i druženje kod kuće i uživajte u ovim opuštajućim, a u isto vreme vedrim momentima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za april 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop