• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrološka dešavanja od 22. do 28. aprila: U sredu nas očekuje pun Mesec, petak je najbolji dan u ovoj nedelji

E. O.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
horoskop, devojka, proleće, cveće Foto: Unsplash/Thought Catalog

Astrološki aspekti ove nedelje biće puni izazova.

Ponedeljak započinjemo Mesecom u znaku Vage koji aktivira sve vaše emotivne odnose, posebno bračne i formalne, kao i ortakluke i saradnje. Ovaj dan je dobro iskoristiti za sređivanje odnosa koji au bili poremećeni u poslednje vreme. Potrebno vam je više nego inače da osetite balans i harmoniju unutar nekog važnog odnosa.

Budite ljubazni i diplomatsku nastrojeni pa ćete lakše nego obično postići dogovor i saradnju. Sada vam je važno da su svi zadovoljni ali ipak sagledajte i svoje želje i potrebe, a ne samo tuđe. Najbolja je win-win kombinacija ovog dana.

Mesec u opoziciji sa Merkurom može doneti ili previše priče ili nesporazuma u komunikaciji, pa pripazite na svoje reči i planove. Najbolje je ovog dana biti u što većem miru i strpljivo obavljati sve zadatke. “Lepa reč i gvozdena vrata otvara” biće parola ovog dana.

U utorak nas očekuje prilično eksplozivan dan koji donosi oslobađanje energije na manje poželjne načine. Približavamo se punom Mesecu, a emocije se nakupljaju unutar ljudi i imaju tendenciju da kulminiraju na najmanji okidač spolja.

Možete primetiti veću uznemirenost i nervozu, ali takođe će biti prisutno naglašeno nezadovoljstvo nekim aspektom dana ili očekivanjima koje imate od drugih. Ukoliko niste spremni na konflikt i suočavanje može se dogoditi da vas neko napadne naizgled ničim izazvan.

Popodne Mesec ulazi u znak Škorpije i naglašava intenzivne emocije i jake strasti. Može vas spopasti nalet ljubomore, strah od ostavljanja, gubitka i nemaštine, što će rezultirati eksplozivnim reakcijama. Posebno u večernjim časovima možete imati ovakve emocije. Osvestite šta vam se dešava pa pokušajte da prihvatite bilo koku emociju, situaciju ili osobu koja će vas trigerovati ovog dana.

cveće proleće devojak pijaca horoskop zodijak Foto: Pexels/Noelle Otto

U sredu nas očekuje pun Mesec u Škorpiji, što predstavlja jedan od najintenzivnijih u ovoj godini. Udružen sa dejstvom skorašnje eklipse, izvući će na površinu sve potisnute emocije i strahove koje imate u vezi nekog važnog emotivnog odnosa, finansija i egzistencije. Svi nezdravi obrasci i vezanosti isplivaće kako biste osvestili i otpustili ono što nije zdravo za vas.

Već duže vreme egzistira te u nekim toksičnim vezama i navikama koje vas ne vode na pravi put već vas samo zakucavaju još dublje. Ovo nije lagano ali je neminovno napraviti transformaciju i osloboditi se svega što vam više ne služi za vaše dobro. Iako ćete imati strah od promene toliko intenzivan kao da se rastajete od života nemojte se plašiti da krenete tim putem. Ove transformacije mogu vas iznenaditi i na jedan neprijatan način primorati da se prilagodite. Merkur je ovog dana stacionaran pa su mogući nesporazumi, ali i značajni susreti, kontakti i informacije.

Od četvrtka Merkur konačno kreće direktno, pa će početi da se odmoravaju zakomplikovane situacije iz prethodnog perioda. Ovog dana je potreban oprez u komunikaciji i saobraćaju, jer su izazovi i nesporazumi veoma mogući. Ukoliko ste u prethodnom periodu intenzivno razmišljali o donošenju važnih odluka, kako bude vreme prolazilo možete postati sigurniji koji je vaš pravi izbor.

Promenu Merkurovog pravca najviše mogu osetiti osobe u znaku ili podznkau Blizanci i Device. Ovog dana Mesec pravi izazovne aspekte prema planetama što će doneti stres, promene vaših planova i odluka, velike preokrete i neprijatna iznenađenja.

Dobro je inicirati neke promene koje želite da implementirate u svoj život koje se više uklapaju u ideju života kakav želite da živite. Sam budi promena koju želiš da imaš. Lako dolazi do preterivanja u reakcijama i izlivima emocija. Nekontrolisane strasti i strahovi vode u manipulaciju i ucenjivanje.

cveće priroda devojka zodijak horoskop Foto: Pexels/jasmin chew

Petak može biti jedan od najboljih dana ove nedelje. Mesec ulazi u znak Strelca donoseći optimizam i entuzijazam. Budite aktivni i fizički angažovani. Organizujte neko lepo putovanje ili upišite kurs ili edukaciju. Ovog dana je dobro napraviti neke lepe promene, posebno u oblasti obrazovanja, stranaca i inostranstva.

koliko vam je potrebna podrška zvaničnih institucija i rešavanje administracije, sertifikata i licenci. Povoljno je za ekspanziju na strano tržište ili interakciju sa strancima. Moguć je povratak na usavršavanje. Dan možete provesti veoma dinamično i u pokretu.

U subotu možete očekivati više komunikacije, razgovora i aktivnosti. Najbolje je biti fizički aktivan, otići u prirodu i što više se kretati. Do vas će dolaziti puno informacija i imaćete prilike da razmenjujete svoje stavove i životnu filozofiju. Možete rezervisati neko putovanje u inostranstvo. Najbolje bi bilo da nikome ne namećete svoja razmišljanja i ideje, i da ništa ne kritikujete.

Može vam se probuditi unutrašnji kritičar i potreba za pametovanjem. Zbog kvadrata između Meseca i Saturna može doći do emotivnog povlačenja, ali i prepreka i izazova na koje nailazite. Čuvajte svoja dokumanta.

Nedelju ujutro možete dočekati nervozni što lako može dovesti do svađe i konflikta, kao i emocionalnih povreda. Ukoliko krenete sa kritikovanjem povredićete drugu osobu, a to će dovesti do distance u odnosu ili sukoba. Ovog dana nemate jasnoću i koncentraciju pa zbog nedovoljnih informacija možete napasti nekoga iz čista mira.

Ovog dana, posebno u pre podnevnim časovima, odložite sve zadatke koji zahtevaju preciznost i fokus. Kako Mesec pređe u znak Jarca dobićete jasnoću i potrebnu disciplinu da se posvetite i zahtevnim obavezama i zadacima. Ukoliko budete zahtevali od drugih da preuzmu odgovornost možete se naći u neprijatnoj situaciji i odnosu sa drugom osobom. Emotivno možete biti hladni i skloniji povlačenju.

Autor: Jasmina Mitrović

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Horoskop za april 2024.

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop