• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. APRIL: Lav ima konfuzan dan, Ribe zameraju partneru što im ne posvećuje pažnju

E. O.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

  • 0
Zlana haljina lepa žena Foto: Shutterstock

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Neke stvari u poslovnom segmentu smatrate nebitnim i ne pada vam na pamet da se aktivirate oko njih. Odredili ste prioritete i trenutno ih se striktno pridržavate. Emotivni zanos ako ste tek upoznali nekog u potpunosti ste opčinjeni ovom osobom.

BIK

Nedefinisane i zbunjujuće situacije. Čini vam se da neko od saradnika nije u potpunosti iskren prema vama. Sa nestrpljenjem čekate dokumentaciju koja nikako da pristigne. Kontakt sa emotivnim partnerom će bolje funkcionisati u drugom delu dana.

BLIZANCI

Nije vam jasno zbog čega nadređeni ne pokazuje zainteresovanost za vaše predloge i ideje. U prvom delu dana ćete se osećati nestabilno i nesigurno, što može dovesti i do zahlađenja odnosa sa emotivnim partnerom ako se upustite u rasprave zbog svog lošeg raspoloženja.

cveće devojčica proleće Foto: Pexles/Jill Wellington

RAK

U prvom delu dana očekujte da ćete jedva uspeti da na vreme privedete jednu obavezu kraju. Spuštanje tenzije, ukoliko je ona bila prisutna u saradničkim relacijama. Spremni ste da napravite konkretniji potez prema osobi koja vam se dopada. U emotivnim relacijama - mirno stanje.

LAV

Čini vam se da za šta god da se uhvatite da uradite nikako ne uspevate da završite kako treba ili na onaj način koji ste vi zamislili. Ne nervirajte se, prihvatite da je ovo jedan od onih dana kada je konfuzija jaka. Bolje je da ove trenutke iskoristite za kontakt sa voljenom osobom.

DEVICA

Non-stop vam se čini da ste propustili da uradite nešto bitno ili da ste napravili grešku u onome što radite. Možda je vaš predosećaj dobar, pa bi bilo dobro da proverite još jednom sve. Moguće je da ćete morati da odložite susret sa voljenom osobom zbog lične problematike.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Evo kako se horoskopski znaci ponašaju nakon raskida

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Horoskop